Tvrtke

SUSRET KUPACA: Susret kupaca HEP Opskrbe opet okupio najveće kupce električne energije

Piše: PolitikaPlus

Vodeći hrvatski opskrbljivač električnom energijom, HEP Opskrba, okupila je najveće kupce električne energije na već tradicionalnom, desetom po redu Susretu kupaca u Zagrebu.

Nakon prošlogodišnjeg online izdanja, poduzetnici su zdušno prihvatili poziv da se ove godine, uz sve protuepidemijske mjere, vide uživo. Nakon  uspješno održanih susreta kupaca u Osijeku, Opatiji i Splitu, direktor HEP Opskrbe Davor Guttert, kratkim je obraćanjem zaokružio poslovnu godinu. Među prisutnima bili su predstavnici uglednih tvrtki poput Končara, Odašiljača i veza, Podravke, AquafilCRO-a, Privredne banke Zagreb, HRT-a, Dukata, INA-e, A1 Hrvatske, Podravke, Saponije, Lipik glasa i mnogih drugih. Bila je to prilika za razmjenu iskustava najvećih gospodarstvenika, ali i uspostavu kontakata i nove poslovne suradnje.

Kupci su dobili informaciju o dinamičnim tržišnim kretanjima te o aktivnostima koje su HEP Opskrba i HEP grupa u cjelini, poduzele u ovoj iznimno teškoj godini. Samo u prvih šest mjeseci od potresa HEP je na temelju zaključaka Vlade, kupcima otpisao više od 60 milijuna kuna potraživanja. Ulaganja u obnovu distribucijske mreže na potresima pogođenim područjima iznose više od 240 milijuna kuna. Obnova mreže i pomoć stradalnicima nastavljaju se i dalje.

HEP Opskrba kontinuirano prati tržišna kretanja i organizira radionice za svoje kupce kako bi na vrijeme i po što povoljnijim cijenama ugovorili opskrbu električnom energijom. U ovim izrazito nepredvidivim vremenima HEP Opskrba ostaje pouzdan partner svojim kupcima kroz sigurnu opskrbu, zajamčene ugovorne uvjete i kvalitetne proizvode s najboljim cijenama na tržištu.

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

HEP, SUSRET KUPACA