Crna kronika

ZADAR: Nakon cijelonoćnih pregovora policija uhitila muškarca koji je pucao u luci Gaženica

Piše: PolitikaPlus/Hina

Nakon višesatnog noćnog pregovaranja specijalna jedinica policije u petak ujutro uhitila je u Zadru muškarca koji je sinoć oko 22,45 sati na području luke Gaženica pucao iz vatrenog oružja, ispalivši nekoliko hitaca, izvijestila je Policijska uprava zadarska.

"Sinoć u 22,45 sati u Gaženici, na području luke, došlo je do pucnjave od strane muškarca, koji je iz vatrenog oružja ispalila nekoliko hitaca. Odmah po saznanju policijski službenici PU zadarske su osigurali mjesto događaja, kao i širu zonu na području Gaženice. Također, na mjestu događaja pristigli su i pripadnici Specijalne jedinice policije s pregovaračem", navodi se u priopćenju PU.

Nakon višesatnog pregovaranja, jutros u 6.31 sati policijski službenici su muškarca savladali i uhitili.

"U cilju utvrđivanja svih okolnosti ovog događaja policija poduzima mjere i radnje iz svoje nadležnosti dok će se osobi pružiti liječnička pomoć", dodaje se u priopćenju.

S obzirom na navedene okolnosti te zbog sigurnosnih razloga, cestovni i pomorski pomet u Gaženici je bio obustavljen od sinoć u 22,50 sati do jutros u 6,45 sati, izvijestila je glasnogovornica PU zadarske Ivana Grbin.


Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

ZADAR, POLICIJA