Scena

SPLIT: Mišo Kovač u nedjelju na Starom placu za publiku iz cijelog svijeta

Piše: PolitikaPlus/Hina

Mate Mišo Kovač, najprodavaniji pjevač ovih prostora, na Starom placu u Splitu u nedjelju sprema glazbeni spektakl koji će privući njegove obožavatelje iz cijelog svijeta.

Prema riječima organizatora, Mišo se iznimno raduje novom susretu s publikom na pragu osamdesetih godina jer plan je koncertom pod nazivom "Samo nas nebo rastavit može" ujediniti cijelu regiju koja uživa u bezvremenskim hitovima pjevača rodom iz Šibenika.

"Vip lože i tribine su već danima rasprodani, ostalo je još malo karata za parter. Poznato nam je da na koncert publika stiže iz cijelog svijeta, doslovno imamo najavljene goste iz Saudijske Arabije, Meksika i Japana", rekli su Hini organizatori.

U tijeku su posljednje pripreme za događaj, slaže se pozornica od 60 metara i još dvjestotinjak rasvjetnih tijela.

"Uz Mišu će na koncertu pjevati Alen Nižetić, Jole, klapa Rišpet, Saša Antić, Slavonske lole i, naravno, Ivana Kovač. Program će moderirati prvi glas Dalmacije Edita Lučić Jelić, a splitski DJ-evi će od 18 sati do 21 sati zabavljati publiku s dalmatinskim uspješnicama jer će se vrata Starog placa otvoriti već u 18 sati", kažu organizatori.

Mišo je Koordinaciji braniteljskih udruga grada Splita poslao veći kontigent karata, a desetke ulaznica poklonio je i djelatnicama splitske bolnice kako bi im se odužio za njihovu nesebičnu skrb dok je bolovao prije nekoliko mjeseci.

Koncert na Starom placu u Splitu biti će njegov prvi veliki nastup nakon onog u punoj Areni Zagreb 2019. godine, ali i prvi koncert u Splitu od 2018. godine, kada je Mišine hitova pjevala dupkom ispunjena Spaladium Arena.


Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

MIŠO KOVAČ, SPLIT