A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: getimagesize(http://www.politikaplus.com//upload/images/arhiva/jurcic.jpeg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found

Filename: controllers/home.php

Line Number: 131

Izvršni odbor odlučio: Krunoslav Jurčić je novi trener Dinama | Politika+
Sport

POVRATAK U MAKSIMIR: Izvršni odbor odlučio: Krunoslav Jurčić je novi trener Dinama

Jurčić je izabran jer je najbolji i ima našu bezrezervnu podršku, rekao je Mamić.

Piše: Jutarnji list

Ono što se prije nekog vremena činilo kao dobar vic, u četvrtak je dobilo svoju potvrdu. Kruno Jurčić od jučer je ponovno zapolenik Dinama! Unatoč tome što se “modra” javnost propela “na sve četiri” kada je postalo izvjesno da je Jurčić na milimetar od Maksimira, Zdravko Mamić odlučio je lupiti svima kontru i zaigrati na jedan broj...

- Jurčić nije izabran jer je jeftin, jer su neki pod ugovorom ili nešto slično. Jurčić je izabran jer je najbolji i ima našu bezrezervnu podršku. Bio je uz klub kao navijač, kao savjetnik i čovjek koji je došao spašavati naše prijatelje iz Lokomotive kada bi to rijetko tko učinio objavio je Zdravko Mamić odluku IO naciji.

Autogram na ugovor staviti će u petak nakon što se popeglaju i posljednji detalji. S njim se u Maksimir vraća i njegova vjerna sjenka Tomo Rukavina, a stručnom stožeru priključuje se i Zvonko Komes, kondicijski trener Bayera iz Leverkusena i reprezentacije Švicarske

- Sretan sam i zadovoljan. U petak sam u klubu i onda ćemo o detaljima javio se na kratko Jurčić kojem će zasigurno biti teže nego u prvom mandatu kada je imao kredita kod navijača. Ipak, loš finiš prošle sezone ostao je duboko u sjećanju, baš kao i obračuni s novinarima.

- Znam gdje sam griješio povjerio se Jurčić prije nekoliko mjeseci.

Kako bilo, u ruke je dobio puno jaču momčad koja bi ovih dana mogla biti bogatija za još jedno ime. Iz nekoliko izvora potvrđeno je kako je Dinamo na pragu dovođenja Mate Bilića, povremenog reprezentativca i centarfora Sportinga iz Gijona.

Ako tome dodamo i izvjestan dolazak Josipa Šimunića, onda je jasno kako će Jurčić imati na raspolaganju najači Dinamo još od kraja devedesetih.

Orkestar u sastavu: Kelava Vrsaljko, Šimunić, Tonel, Cufre, Tomečak, Leko, Badelj, Sammir, Beqiraj, Bilić može upisati zlatnim slovima Dinamo na nogometnu kartu Europe.