A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: getimagesize(http://www.politikaplus.com//upload/images/arhiva/ratko%20mladic%20politika.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found

Filename: controllers/home.php

Line Number: 131

VIDEO Policija otkrila detalje uhićenja: 'Svaka čast, našli ste onoga kojeg ste tražili' | Politika+
Regija

RATKO MLADIĆ: VIDEO Policija otkrila detalje uhićenja: 'Svaka čast, našli ste onoga kojeg ste tražili'

Nije se kretao po selu, živio je u teškim uvjetima.

Piše: Dnevnik.hr

Ministar policije Ivica Dačić otkrio je detalje uhićenja Ratka Mladića. Kazao je kako u akciji nisu sudjelovale strane službe već da ga je uhitio MUP Srbije. Kazao je kako je lokacija u selu Lazarevo prvi put pretresena jučer kada su pretresli četiri kuće Mladićevih rođaka koje su pratili nekoliko mjeseci. Potvrdio je kako Mladić nije pružao nikakav otpor prilikom uhićenja te da nije koristio lažni identitet već je kod sebe imao osobnu kartu koja je istekla.

'Kada je policajac ušao u kuću i pitao ga da li je on Ratko Mladić, on je odgovorio: 'Svaka čast, našli ste onoga kojeg ste tražili', naveo je ministar policije, a prenosi Blic. Dačić je kazao kako se Mladić nije kretao po selu i nitko ga nije viđao te da je živio u 'veoma teškim financijskim i životnim uvjetima'.

 

'Točno je da mu je zdravlje narušeno, d a mu je desna ruka djelomično oduzeta i da je prema vlastitim riječima, više od 10 godina nije posjećivao liječnika. 'Sad je pod stalnim liječničkim nadzorom i na sudu je da odluči što dalje', kazao je Dačić.

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

ratko mladić