A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: getimagesize(http://www.politikaplus.com//upload/images/arhiva/vatroslav-sablic-100.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found

Filename: controllers/home.php

Line Number: 131

Vatroslav Sablić imenovan predsjednikom Uprave ELKE | Politika+
Mojbiz

KARIJERE: Vatroslav Sablić imenovan predsjednikom Uprave ELKE

ZAGREB - Prije dolaska u Elku bio je predsjednik Uprave Diokija.

Piše: PolitikaPlus

Vatroslav Sablić imenovan je predsjednikom Uprave tvrtke ELKA KABELI d.o.o., dok dosadašnji čelnik tvrtke Darko Belić nakon isteka pet godina mandata, sporazumno preuzima poziciju člana Uprave, objavljeno je nakon sjednice Nadzornog odbora ELKE.

 

Zadnji rezultati poslovanja za razdoblje od siječnja do travnja 2011. godine pokazuju iznimno pozitivan trend u odnosu na isto razdoblje 2010. godine te tvrtka bilježi značajan rast prihoda od prodaje


Vatroslav Sablić je prije dolaska u Elku bio predsjednik Uprave Diokija, a ranije je deset godina u Siemensu d.d. Zagreb obnašao funkciju direktora sektora nafte i plina, petrokemije, farmacije, brodogradnje, građevinske industrije i prometa za područje cijele Jugoistočne Europe.

 

Ima višegodišnje iskustvo u prodaji i marektingu te je u razdoblju od 1994. do 2000. godine u tvrtki Berny Commerce bio odgovoran za prodaju opreme Fisher-Rosemount u energetskoj i petrokemijskoj industriji na hrvatskom tržištu. Diplomirao je na Elektrotehničkom fakultetu u Zagrebu. Rođen je 1968. u Splitu.

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

darko belić, elka, dioki, vatroslav sablić, siemens, karijere