A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: getimagesize(http://www.politikaplus.com//upload/images/arhiva/BON%20JOVI4.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found

Filename: controllers/home.php

Line Number: 131

Opća opasnost - predgrupa Bon Joviju u Maksimiru 8. lipnja | Politika+
Scena

"PREDGRUPA": Opća opasnost - predgrupa Bon Joviju u Maksimiru 8. lipnja

Menadžment američke megazvijezde nakon preslušavanja snimki jučer odlučio:

FOTO: Bon Jovi je rekao svoje: Opća opasnost! Foto: Pixsell
Piše: VLM

Uvijek smo se nadali da će nam nakon 20 godina rada stići nagrada, a to je ova čast koja će otvoriti puno novih prilika - oduševljen je Pero Galić, frontman županjskih hard rockera.

 
Nakon što je preslušao snimke Adastre, Cote G4 i Opće opasnosti, kao finalista „Bitke bandova“ RTL Exkluziv tabloida, menadžment Bon Jovija odlučio je da će 8. lipnja kao predgrupa koja će u Maksimiru zapaliti desetke tisuća ljudi biti županjski hard rockeri, doznajemo u Lupi promotion, organizatoru koncerta.- Od pojedinosti sada znamo tek da će Opća opasnost, koji ja definitivno dorasla zadatku, nastupiti od 18.40 do 19 sati - kaže Marina Mazić Bandić iz Lupe.
U bendu vlada oduševljenje, bez obzira na to što su potajno očekivali da će biti izabrani.- Uvijek smo se nadali da će nam nakon 20 godina rada stići nagrada, a to je ova čast koja će otvoriti puno novih prilika. Potpuno smo spremni, i fizički, psihički i tehnički - oduševljen je Pero Galić, frontman županjskih hard rockera. Vjeruje da će cijeli stadion pjevati „Jednom kad noć“, „Uzalud sunce sja“ te druge hitove banda.- Nisam siguran je li itko od hrvatskih bendova imao prilike do sada svirati pred toliko ljudi, no jamčimo puno znoja i atmosferu do usijanja - frcale su emocije iz pjevača benda za koji će se zasigurno čuti i izvan granica Lijepe Naše.
Iako je Adastri žao što to nisu odabrani oni, kao pravi prijatelj i fan Županjaca frontman Jerko Marić sretan je zbog njih.- Čestitam im ! Zaista su zaslužili jer su bolji od puno drugih precijenjenih sastava i pjevača koji nerijetko imaju nezasluženo više medijskoga prostora. Otići ću na koncert mirne duše i uživati i u Općoj opasnosti i Joviju - kaže Marić.

Marko Osmanović iz Cote G4 kaže kako je očekivao ovakav ishod te mu je jako drago zbog Opće opasnosti, koju će također rado gledati i bodriti iz publike.

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

bon jovi, opća opasnost koncert