A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: getimagesize(http://www.politikaplus.com//upload/images/arhiva/BON%20JOVI.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found

Filename: controllers/home.php

Line Number: 131

VIDEO Bon Jovi priredio spektakl za 30 tisuća ljudi | Politika+
Kultura

SJAJAN KONCERT: VIDEO Bon Jovi priredio spektakl za 30 tisuća ljudi

Dečki su izveli svoje najveće hitove, a publika ih je zahvalno pratila uzdignutih ruku.

FOTO: Arhiva
Piše: Politikaplus

Iako od hrvatskih fanova nisu očekivali previše, budući da su američkim medijima govorili da idu u 'bizarnu Hrvatsku i Uzbekistan', članovi grupe Bon Jovi našli su se sinoć pred više od 30 tisuća ljudi. Suze, vriska, euforija i izvanredna atmosfera dočekala je rokere iz New Jerseyja na Maksimirskom stadionu.

Bon Jovi su odsvirali sve ono što se od njih očekivalo, pa i puno više od toga. Stadion je eksplodirao na drugoj pjesmi, hitu 'You Give Love a Bad Name', i od tada je Jon Bon Jovi imao publiku na svom dlanu.

Od 'Blaze of Glory', preko 'Bad Medicine', 'Lay Your Hands on Me' do 'Bed of Roses', Keep the Faith', 'Wanted Dead or Alive' i 'Livin' on a Prayer' stadion je zborno otpjevao svaki stih i nakon dva i pol sata spektakla malo tko je bio nezadovoljan.

Zagrepčani su na Maksimiru imali priliku vidjeti najveći videozid na svijetu (35 metara visok), na kojem su se izmjenjivale vrhunski režirane animacije koje su cijeli spektakl podigle na najvišu moguću razinu.

Bon Jovi je svojim prvim koncertom u Zagrebu dokazao i da su nakon gotovo 30 godina djelovanja jedan od najboljih koncertnih rock bendova na svijetu. Što će biti u Uzbekistsanu, ne znamo, no u Hrvatskoj su položili s odličnim.

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

koncert, maksimir, bon jovi