A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: getimagesize(http://www.politikaplus.com//upload/images/arhiva/STROSS.jpeg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found

Filename: controllers/home.php

Line Number: 131

Mjesto za zabavu: Podno kule Lotršćak slavi se svaki dan | Politika+
Zagreb

IN OKUPLJALIŠTE: Mjesto za zabavu: Podno kule Lotršćak slavi se svaki dan

Radionice i glazbeni program trajat će sve do 4. rujna

FOTO: Najromantičnije šetalište žila je kucavica zabave za ljetnih mjeseci
FOTO: Večernji list
Piše: VLM

U sadržajima zapostavljeni dio grada, podno same kule Lotršćak, ljeto je stiglo još prije 11 dana.

Na maloj pozornici tri simpatične dame benda Boom Pacha Boom skakuću u ritmovima pop glazbe iz davnih pedesetih i šezdesetih godina. Davne su to godine za sve one koji pod hrastovim krošnjama uz čašu hladnog piva uživaju u druženju na najuzbudljivijoj manifestaciji u Zagrebu. Stiglo je ljeto na Strossu!

Bez glamura, prenaglašene šminke, bez analiziranja i komentiranja “odjeće”, bez forsiranja - tako gore, na najromantičnijem šetalištu metropole, uživaju oni koji cijene dobru glazbu i još bolje društvo. A nema što se gore ne slavi - Alem Ćorić uspješno završen fakultet, Petar Lulić novi posao, Katarina rođendan...

Skupili smo se proslaviti Alemovu diplomu. Za to vrijedi nazdraviti, ma to treba stvarno profeštati – kažu Alemovi prijetelji. Hvali se novopečeni magistar da je diplomu zaslužio, dobio je u roku, a sad kreće u traženje posla. A nova karijera osmijehnula se i 26-godišnjem Petru Luliću.

Nakon poslanih ni sam ne znam koliko molbi dobio sam posao u jednoj maloj tvrtki. Naravno, prva se plaća mora proslaviti i profeštati – priča. Kao što se dobrim ritmovima, uz nebrojeno mnogo točkica na majici, i bambusom, morao proslaviti Katarinin 20. rođendan... Ljeto na Strossu, uz dobre ritmove i najbolju atmosferu, potrajat će još 90 dana.

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

zagreb, stross