A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: getimagesize(http://www.politikaplus.com//upload/images/arhiva/gay%20pride%203.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found

Filename: controllers/home.php

Line Number: 131

Policija prati sve brojniju Facebook grupu koja podržava napad na paradu! | Politika+
Hrvatska

RUŽNE RIJEČI: Policija prati sve brojniju Facebook grupu koja podržava napad na paradu!

Policija prati aktivnosti na društvenijm mrežama i portalima. Znaju i za konkretnu grupu na kojoj se okupljaju i oni koji su divljali na Rivi.

FOTO: Pixsell / Večernji list
Piše: Dnevnik.hr

Facebook grupa, prostačkog i psovačkog imena, osnovana je odmah nakon divljačkog napada na aktiviste na Gay Prideu u Splitu. Već joj se priključilo nekoliko tisuća članova koji se gotovo svi natječu u uvredama, prijetnjama i homofobnim humorom, a suprotna mišljenja su vrlo rijetka. U policiji su nam rekli da znaju kako se nasilje preselilo na virtualnu razinu.

'Djelatnici MUP-a prate sve portale, društvene mreže i napise na internertu vezane za događaje u subotu. Što se tiče konkretne grupe na Facebooku, provodi se istraga kojom ćemo utvrditi ima li elemenata prekršajnog ili kaznenog djela i tko stoji iza njih. Te informacije zasigurno će nam koristiti i kod daljnjeg istraživanja', rekla je Željka Radošević iz splitske PU za Dnevnik.hr. Podsjeća, policija je prije Gay Pridea istraživala grupu koja je pozivala na kontra prosvjed.

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

policija, gay pride