A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: getimagesize(http://www.politikaplus.com//upload/images/arhiva/SULIC%20I%20HAUSER.jpeg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found

Filename: controllers/home.php

Line Number: 131

Hauser i Šulić: Oduševili smo Eltona Johna koji nas vodi na svjetsku turneju! | Politika+
Kultura

IMPRESIONIRALI GA: Hauser i Šulić: Oduševili smo Eltona Johna koji nas vodi na svjetsku turneju!

'Velika je čast svirati, učiti i družiti se svakodnevno s takvom živućom legendom.'

FOTO: Stjepan Hauser i Luka Šulić s Eltonom Johnom
FOTO: Privatni album
Piše: VLM

Naši violončelisti Stjepan Hauser i Luka Šulić prepuni su dojmova sa zajedničke europske turneje sa slavnim Eltonom Johnom u sklopu koje su dosad nastupili u Londonu i Cardiffu.

 

- Bilo je fenomenalno!!! Super nam je na turneji družiti se s Eltonom i ostatkom benda, odmah su nas prihvatili kao da se znamo godinama. Naravno, velika je čast svirati, učiti i družiti se svakodnevno s takvom živućom legendom! Elton je oduševljen, već nas je pozvao na put oko svijeta nakon ove europske turneje u sljedećih par mjeseci! To uključuje i njegove velike spektakle u Las Vegasu  - otkrivaju naši violončelisti koji su postali prava svjetska atrakcija.

 

Dodaju i kako će Elton također promovirati njihov album i prikazivati ga na velikom ekranu uoči svakog koncerta. Bolju reklamu naši mladi glazbenici nisu mogli zamisliti niti u najluđim snovima.

 

- Elton John nam je pokušao objasniti koliko smo zapravo utjecali na današnji muzički svijet, pa je tako čak i Celine Dion na svojim spektaklima imala troje violončelista koji su svirali našu obradu Smooth Criminala! Također, u Americi ćemo promovirat naš cd tako što ćemo izvoditi gotovo sav repertoar sa cd-a kao opening act na nekim od njegovih koncerata! To je doista nevjerojatna stvar za nas na početku karijere. Da nam je spreman pomoći na takav način, to puno govori o njegovoj velikodušnosti. Na turneji stvarno uživamo i radujemo se svakom novom koncertu - ushićeno poručuju Stjepan i Luka.

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

elton john, hauser, luka šilić, turneja