A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: getimagesize(http://www.politikaplus.com//upload/images/arhiva/POLICIJA.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found

Filename: controllers/home.php

Line Number: 131

Nakon svađe ubio muškarca i teško ranio svoju suprugu! | Politika+
Crna kronika

UBOJSTVO: Nakon svađe ubio muškarca i teško ranio svoju suprugu!

Noćas oko 1.45 u Brdašinu u blizini Vukovara došlo je do pucnjave u kojoj su ubijeni muškarac i teško ranjena žena.

FOTO: Noćas oko 1.45 u Brdašinu u blizini Vukovara došlo je do pucnjave u kojoj su ubijeni muškarac i teško ranjena žena.
FOTO: Arhiva
Piše: VLM

Do pucnjave je došlo nakon verbalnog i fizičkog sukoba 47-godišnjeg muškarca iz Pačetina, supruga ranjene žene (32), i ubijenog muškarca (46).

 

Ubojica je odmah nakon pucnjave uhićen a supruga mu je odvezena u KBC Osijek s prostrijelnom ranom nadlaktice. Oružje iz kojeg je pucano još nije pronađeno, a očevid i krim istraga traju i dalje. Neslužbeno se doznaje da je do pucnjave došlo nakon svatovskog ručka.

 

'Tijekom ručka skupina mladića iz obližnjeg kafića upućivala je razne prostote na račun mlade. Prvo je mladoženja pokušao sa njima pričati, a kada to nije dalo rezultata onda je odlučio probati i Miroljub. Došlo je do svađe i naguravanja. Tada su ubijeni i još jedan mladić iz kafića fizički napali Miroljuba. Tu je došlo do pucnjave', prepričavaju sudionici svatova kako prenosi agencija VLM.

 

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

policija, ubojstvo, pucnjava