A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: getimagesize(http://www.politikaplus.com//upload/images/arhiva/antonija%20bilić4.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found

Filename: controllers/home.php

Line Number: 131

Policija: Obavili smo desetke provjera, ali još nema osumnjičenih za Antonijin nestanak | Politika+
Crna kronika

SVI NA NOGE: Policija: Obavili smo desetke provjera, ali još nema osumnjičenih za Antonijin nestanak

Iako se pojavila informacija je uhićen prvi osumnjičenik, u PU šibensko-kninskoj kažu kako to nije istina.

FOTO: 17-godišnja Antonia Bilić nestala je 7. lipnja (Foto: MUP)
Piše: dnevnik.hr

Glasnogovornica spomenute PU, Marica Kosor, izričito je naglasila kako policija nikog dosad nije uhitila niti nasilno privela oko slučaja nestanka Antonije Bilić, već da je na osnovu dojava građana policija obavila preko deset obavijesnih razgovora i provjera.Isto tako, odjeća koju je prošloga utorka policija pronašla u kontejneru na autocesti, pored tunela Mala Kapela ne pripada nestaloj 17-godišnjoj Drnišanki Antoniji Bilić, potvrdila je Kosor. Pronađena je neka odjeća, no vještačenje je utvrdilo kako je ne možemo povezati s mladom Drnišankom, istaknula je Kosor.

Podsjetila je još jednom kako se potraga nastavlja, a u PU šibensko-kninskoj utemeljen je cijeli tim koji radi samo na slučaju nestale Antonije. Drnišanka Antonia Bilić je nestala prošloga utorka. Posljednji je put viđena oko 8,30 ujutro kako ulazi u kamion s plavom ceradom kojemu je za volanom sjedio muškarac u 35-im godinama, zalizane crne kose, koštunjava lica, upalih očiju, gustih obrva i kvrgava nosa.

Policija je na temelju iskaza očevidaca izradila i njegov fotorobot, te moli sve koji raspolažu bilo kakvim znanjima da se jave u najbližu policijsku postaju ili nazovu besplatni telefon 192.

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

nestala, policijska potraga, Antonija Bilić, vozač kamiona