A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: getimagesize(http://www.politikaplus.com//upload/images/arhiva/skup%20potpore.jpeg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found

Filename: controllers/home.php

Line Number: 131

Kolona na Čikolskom mostu sa slikama nestale Antonije Bilić | Politika+
Crna kronika

SKUPOVI POTPORE: Kolona na Čikolskom mostu sa slikama nestale Antonije Bilić

U Drnišu, Zadru, Splitu.... organizirani au skupovi potpore za pronalazak Antonije Bilić

Piše: VLM

Cijela Hrvatska odazvala se pozivu sestre nestale Antonije Bilić i oko podneva počela se slijevati na glavne gradske trgove.

 

Prijatelji, poznanici, svi koji suosjećaju s obitelji Bilić koja od prošlog utorka strahuje nad sudbinom 17-godišnjakinje, okupili su se u Drnišu. Povorka podrške prošetala je i Čikolskim mostom gdje je Antonija posljednji put viđena kako ulazi u šleper s plavom ceradom i bijelom kabinom.Pozivu su se odazvali Splićani,  Zadrani, Osječani, Zagrepčani... koji sa sobom nose barem jednu Antonijinu sliku i jednu sliku  fotorobota vozača šlepera koji bi mogao imati informacije o nestaloj djevojci.

Plan je, najavljeno je na Facebook stranicama grupe "NESTALA - Antonia Bilić", polijepiti plakate sa slikom nestale djevojke po svim mogućim praznim površinama. Svi se nadaju da će tako barem malim dijelom pomoći potrazi. Akcijom se želi još jednom upozoriti na Antonijin slučaj i učiniti sve da potraga napokon da rezultate i da Antonijin slučaj ne padne u zaborav.

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

skup podrške, antonia bilić