A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: getimagesize(http://www.politikaplus.com//upload/images/arhiva/viliončelisti.jpeg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found

Filename: controllers/home.php

Line Number: 131

U prodaji prvi CD violončelista Luke Šulića i Stjepana Hausera | Politika+
Kultura

GLAZBENA POSLASTICA: U prodaji prvi CD violončelista Luke Šulića i Stjepana Hausera

Na CD-u se se našle i violončelističke verzije teme iz Tarantinova "Paklenog šunda"...

FOTO: CD
FOTO: Arhiva
Piše: VLM

Od danas je u prodaji prvi CD dvojice (sada već vrlo slavnih) violončelista Luke Šulića i Stjepana Hausera. Na "2 Cellos Luka Šulić & Stjepan Hauser"  (Sony Masterworks/ Menart) 12 je obrada slavnih rock i pop-hitova, od kojih je javnost do sada imala prilike čuti dva.

 

Prvi je obrada legendarne pjesme Michaela Jacksona “Smooth Criminal”, koja je Šuliću i Hauseru donijela svjetsku slavu. Naime, taj je spot na YouTubeu u manje od tri mjeseca pogledan više od pet milijuna puta. Slijedila je najavna pjesma za ovaj album – obrada hita "Welcome to the jungle” grupe Guns and Rosses. Za tu je pjesmu na ulicama Pule, rodnog grada Stjepana Hausera, snimljen i videospot, koji upravo ruši nove rekorde na YouTubeu, a možete ga pogledati i preko našeg portala.

Na upravo izašlom CD-u, između ostalih, su i violončelističke verzije teme iz Tarantinova  "Paklenog šunda", ali i obrade hitova Curta Cobaina i Stinga. I dok su dečki upravo na svjetskoj turneji s Eltonom Johnom, ljubiteljima vrhunske glazbe preostaje da uz ovaj CD lakše dočekaju njihov kolovoški koncert sa Zagrebačkim solistima u sklopu Dubrovačkih ljetnih igara.

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

viliončelisti, cd