A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: getimagesize(http://www.politikaplus.com//upload/images/arhiva/antonija-bilic-101.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found

Filename: controllers/home.php

Line Number: 131

Policija traži autostopera, drugog svjedoka nestanka Antonije Bilić | Politika+
Crna kronika

POTRAGA: Policija traži autostopera, drugog svjedoka nestanka Antonije Bilić

Traž se muškarac, između 50 i 60 godina, sijede kose i suhe koštunjave građe.

Piše: HINA

Načelnik šibensko-kninske Policijske uprave Ivica Kostanić pozvao je danas građane ako imaju informacije o tome tko bi mogao biti muškarac, između 50 i 60 godina, sijede kose i suhe koštunjave građe, koji je 7. lipnja stopirao na mostu preko Čikole, na istom mjestu gdje i Antonija Bilić prije no što se ukrcala u tegljač i nestala, neka se javi u najbližu policijsku postaju ili na broj 192.


Najmasovnija organizirana potraga u povijesti Hrvatske u kojoj su sudjelovali pripadnici policije, HGSS-a i dobrovoljci, ni danas nije dala konkretne rezultate koji bi razjasnili nestanak 17-godišnje Antonije Bilić.


Kostanić je pozvao nepoznatog muškarca da se javi policiji, jer bi mogao imati informacije ključne za pronalazak nestale djevojke. Policija, naime, još nije uspjela identificirati muškarca koji je vozio bijeli tegljač s plavom ceradom u koji se ukrcala mlada Drnišanka.


Ispitano je više od 380 osoba koje sliče foto-robotu vozača, ali niti jedna nije dovedena u vezu s Antonijinim nestankom.


Pripadnici HGSS-a danas su se automobilom uputili iz Drniša prema Splitu, pokušavajući rekonstruirati put kojim je prošao tegljač, ali ni to nije polučilo rezultate. Potraga za Antonijom Bilić nastavit će se i sutra.

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

ivica kostanić, istraga, potraga, antonija bilić