A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: getimagesize(http://www.politikaplus.com//upload/images/arhiva/pozar.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found

Filename: controllers/home.php

Line Number: 131

VIDEO Drama u sisačkoj rafineriji: Vatrogasci se satima borili s vatrom! | Politika+
Crna kronika

VELIKI POŽAR: VIDEO Drama u sisačkoj rafineriji: Vatrogasci se satima borili s vatrom!

Vatrogasci su oko 13 sati uspjeli lokalizirati požar. POGLEDAJTE VIDEO!

FOTO: Danas.hr
Piše: Danas.hr

Oko 10.30 sati u sisačkoj Rafineriji izbio je požar. Veliki stup dima nadvio se nad pogonima. Požar je vidljiv iz cijelog Siska, a iz pravca rafinerije odjekuju snažne eksplozije. U gašenju su bile angažirane i zračne snage, moguća je i evakuacija, piše Danas.hr.

Upućena je molba mještanima da se ne približavaju rafineriji, a razmatra se i mogućnost evakuacije obližnjeg stanovništva. Ta odluka još nije donesena.

Oko 13 sati DUSZ je javio da je požar u rafineriji Sisak trenutno pod kontrolom zemaljskih gasitelja te su prema zapovjedi vatrogasnog zapovjednika Sisačko- moslavačke županije povučene zračne snage koje su bile planirane za gašenje požara.

Prema posljednjim informacijama, zapalila se nafta u cijevnim kanalima između nekoliko postrojenja, a brojne ekipe vatrogasaca su na terenu. Prema pisanju portala Sisak.info iz pravca rafinerije čuju se snažne detonacije.

 

Cijeli tekst pročitajte OVDJE

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

požar, rafinerija, sisak