A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: getimagesize(http://www.politikaplus.com//upload/images/arhiva/golemovic%20drazen.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found

Filename: controllers/home.php

Line Number: 131

Golemoviću godina i deset mjeseci zatvora zbog afere Ipsilon! | Politika+
Crna kronika

PRESUDA: Golemoviću godina i deset mjeseci zatvora zbog afere Ipsilon!

Golemoviću je ujedno i ukinut pritvor u kojem se nalazio od 6. svibnja ove godine kada se dragovoljno predao hrvatskim vlastima nakon što je godinu i sedam mjeseci bio u bijegu.

FOTO: Dražen Golemović
FOTO: Arhiva
Piše: Večernji list

Vijeće Županijskog suda u Rijeci kojim je predsjedao sudac Saša Cvijetić proglasilo je danas devetero optuženih u aferi Ipsilon krivima, a  najdužu zatvorsku kaznu, od godinu i deset mjeseci zatvora, nepravomoćno je izreklo Draženu Golemoviću, kontroverznom poduzetniku kojega je USKOK optužio za poticanje na zloporabu položaja i prekoračenje ovlasti  osam državnih službenika (policajaca, carinika, poreznika i općinske državne odvjetnice) te  nezakonito posredovanje i davanje mita, javlje Večernji list.

Golemoviću je ujedno i ukinut pritvor u kojem se nalazio od 6. svibnja ove godine kada se dragovoljno predao hrvatskim vlastima nakon što je godinu i sedam mjeseci bio u bijegu pa je sat nakon izricanja presude izašao iz Via Rome, no izrečena mu je sigurnosna mjera obaveznog javljanja policiji svakih 14 dana. Svi optuženi moraju  platiti i paušalne troškove postupka, razmjerno svojim ekonomskim mogućnostima.

 

Cijeli tekst pročitajte OVDJE

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

presuda, dražen golemović