A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: getimagesize(http://www.politikaplus.com//upload/images/arhiva/marijanabb.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found

Filename: controllers/home.php

Line Number: 131

Marijana: Nisam očekivala da će tata doći, ali hvala Bogu da jest | Politika+
Scena

BIG BROTHER: Marijana: Nisam očekivala da će tata doći, ali hvala Bogu da jest

Marijana Čvrljak pobjednica je prvog regionalnog showa Big Brother. Nemeš ju je tijekom finalne večeri ostavio pred kamerama, a podršku u studiju dao joj je otac Ivo. Pola sustanara nije joj htjelo čestitati na pobjedi.

FOTO: Arhiva
Piše: VLM

Marijana Čvrljak pobjednica je prvog regionalnog showa Big Brother i kući je otišla sa 104.700 eura nagrade. Ipak Marijani kao da to nije značilo puno.


Razlog je njezinu neraspoloženju Nemeš, s kojim se upustila u vezu tijekom boravka u kući, a koji ju je ostavio sinoć pred kamerama. Na kraju finalne emisije pola stanara odbilo je čestitati joj na pobjedi, uključujući i Horvata i Nemaša.

Rijetki su toj Šibenčanki bili naklonjeni. Mnogi su joj kao udanoj gospođi i majci zamjerili seks pred kamerama. Rijetki su je branili. Među njima je bio i njezin suprug Ivan Čvrljak, koji je izjavio da Marijana djeluje iskreno zaljubljena. Spominjali su se i papiri za razvod. Bivša ukućanka Tamara sinoć ju je u finalnoj emisiji upitala:

– Kad bi se isti scenarij mogao ponoviti za 20 godina s tvojom kćeri u istoj ulozi, što bi joj kao majka savjetovala?

– Ništa. Rekla bih joj da slijedi srce – odgovorila je Marijana i pritom djelovala kao da joj je nakon Nemeševih riječi, punih ironije i gorčine, sve postalo svejedno. Kada ju je ostavio, na Marijaninu se licu pojavio tek pokoji osmijeh, gorak i usiljen. Na superfinalu se pojavio i njezin otac Ivo, što je Marijanu iznenadilo.

– Nisam znala da će tata doći, ali hvala Bogu da jest i da je uz mene – rekla je.

– Maro moja, voli te tvoj tata – poručio joj je otac.

Toplo očinsko srce sve je oprostilo. Sreo se tijekom večeri i s Nemešem.

– Nemeš mi je pružio ruku i govorio da mu je žao. Nisam ga htio slušati jer me ne zanima. Vidim se s Ivanom, Marijaninim suprugom, i njihovom kćeri svaki dan. On je divan čovjek. Sami će odlučiti o budućnosti svojeg braka, no ja ne vjerujem da će se pomiriti – rekao je Ivo Čvrljak.

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

nemeš, marijana, big brother