A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: getimagesize(http://www.politikaplus.com//upload/images/arhiva/mil.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found

Filename: controllers/home.php

Line Number: 131

Zračna luka Zagreb: Milijunti putnik 18 dana prije nego 2010. godine! | Politika+
Tvrtke

BROJKE: Zračna luka Zagreb: Milijunti putnik 18 dana prije nego 2010. godine!

'Rezultat je to značajnog porasta prometa zagrebačke zračne luke od početka 2011. godine, koji iznosi 17 posto.'

FOTO: Rikarda Saucha, Srećko Šimunović i Tonći Peović
FOTO: Pavle Čondrić
Piše: Ivan Klarić - ivan.klaric@politikaplus.com

Rikard Saucha milijunti je putnik Zračne luke Zagreb. Saucha, koji je letio na letu Croatia Airlinesa iz Zagreba za Skopje, bio je vidno iznenađen novinarskom svitom kojima je sav u čudu samo uspio prozboriti.

 

- Ovo mi je prva nagrada u životu. Iznenađen sam, rekao je Saucha nakon što mu je direktor Zračne luke Zagreb Tonći Peović poklonio poklon bon u iznosu od 200 eura a glavni direktor Croatia Airlinesa Srećko Šimunović dvije povratne karte za bilo koju od europskih destinacija po izboru.

 

Milijunti putnik Zračne luke Zagreb ove godine se 'dogodio' 18 dana prije nego 2010. godine.

 

- Rezultat je to značajnog porasta prometa zagrebačke zračne luke od početka 2011. godine, koji iznosi 17 posto. Dokaz je to da je naša poslovna odluka da se na razne načine okrenemo prema avioprijevoznicima pokazala se točnom, rekao nam je direktor Zračne luke Zagreb Tonći Peović.

 

Prvi čovjek Croatia Airlinesa Srećko Šimunović rekao nam je da je ovo još jedan dokaz kako su hrvatski avioprijevoznik i Zračna luka Zagreb veliki partneri.

 

- Suradnja je obostrana i s naše strane vrlo zadovoljavajuća. Činjenica da je u zrakoplovima Croatia Airlinesa prevezeno preko 600 tisuća putnika od ovih milijun iz Zračne luke Zagreb dokaz je da jedno bez drugog ne ide. Bez suradnje ne bi bilo ovakvih brojki, rekao nam je Šimunović.

 

Pozitivne brojke kao i sjajna suradnja Croatia Airlinesa i Zračne luke Zagreb idu i u prilog hrvatskom gospodarstvu. Veliki dio od tih putnika na kraju će ipak završiti negdje u Hrvatskoj.

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

srećko šimunović, tonći peović, zračna luka zagreb, croatia airlines