A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: getimagesize(http://www.politikaplus.com//upload/images/arhiva/JONATHAN%20RHYS.jpeg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found

Filename: controllers/home.php

Line Number: 131

Jonathan Rhys Meyers iz 'Tudora' pokušao se ubiti | Politika+
Scena

POPIO TABLETE: Jonathan Rhys Meyers iz 'Tudora' pokušao se ubiti

Glumac se navodno predozirao i popio puno tableta, a 30 minuta odbijao je primiti liječničku pomoć. Zbilo se to u utorak, a danas je pušten iz bolnice.

FOTO: Jonathan je bio već pet puta na odvikavanju od alkoholizma
FOTO: Arhiva
Piše: VLM

Glumac Jonathan Rhys Meyers, kojeg gledamo u seriji "Tudori", u utorak je hospitaliziran pod sumnjom da se pokušao ubiti u svojem domu u Londonu, objavio je The Sun.

Ne zna se tko je pozvao hitnu pomoć u dom glumca, a navodno se predozirao i popio ogromnu količinu tableta. Kada je hitna stigla, pričaju susjedi, Jonathan je bio u bunilu, ali svjestan svega i 30 minuta odbijao je primiti liječničku pomoć, zbog čega je pozvana i policija.

Na kraju su ga uspjeli svladati i pomoći mu. Sada se dobro osjeća i pušten je iz bolnice no ne želi otkriti zašto si je želio svjesno nauditi.

Glumca, koji je već pet puta boravio u rehabilitacijskim klinikama na odvikavanju od ovisnosti od alkohola, njegovi londonski susjedi opisuju kao vrlo pristojnog mladića i ugodnog susjeda koji sa svakim razmijeni pokoju riječ.

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

jonathan rhys, tudor