A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: getimagesize(http://www.politikaplus.com//upload/images/arhiva/clooney.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found

Filename: controllers/home.php

Line Number: 131

Roditelji Elisabette Canalis: Clooney je bio idealan zet | Politika+
Scena

'VELIKI GUBITAK': Roditelji Elisabette Canalis: Clooney je bio idealan zet

Cesare i Bruna Canalis, roditelji bivše djevojke Georgea Clooneyja, za Vanity Fair ispričali su da žale zbog kćerina prekida i da je ona emocionalno slomljena te da planira nastaviti živjeti u Los Angelesu.

FOTO: George Clooney i Elisabette Canalis
FOTO: Arhiva
Piše: VLM

George Clooney bio bi nam idealan zet - rekao je otac Elisabette Canalis, talijanske manekenke koja je prekinula dvogodišnju vezu s glumcem. U intervjuu za talijansko izdanje Vanity Faira njeni roditelji, otac Cesare, liječnik, i majka Bruna, koji žive selu Tresnuraghesu na Sardiniji, ispričali su osim toga još pokoji detalj iz kćerkine veze s hollywoodskim zavodnikom.

- Već smo ga vidjeli u obitelji, no moja kćer je ta koja odlučuje. Clooney je simpatičan i zabavan muškarac. Dobro smo se proveli kada je nas je lani prvi put posjetio na Sardiniji. No njegov dolazak popraćen je s previše znatiželje na što mi nismo navikli. Lokalni ljudi još uvijek pričaju o njegovu posjetu, a u restoranima vise Clooneyjeve fotografije - ispričao je Cesare.

Elisabettini roditelji tako su možda izgubili idealnog zeta, ali njihovim prekidom opet su dobili medijski mir. A da je prekid čvrst, potvrđuju i susjedi Clooneyjeve vile na jezeru Como koji kažu da je Elisabetta dan za danom u koferima iznosila sve svoje stvari.

- Elisabetta nas je posjetila poslije prekida, a i čule smo se neki dan. Emocionalno je slomljena, ali i svjesna da se takve stvari dešavajuogađaju. Canalis će navodno ovo ljeto iznijeti na vidjelo svoju stranu priče o ljubavi s Georgeom Clooneyjem. Planira živjeti u Los Angelesu gdje se nada nekom glumačkom angažmanu, a zarađivat će kao model za talijanske dizajnere.

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

elisabetta canalis, george clooney