A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: getimagesize(http://www.politikaplus.com//upload/images/arhiva/milanovic-001.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found

Filename: controllers/home.php

Line Number: 131

Šeks: Milanovićeva mržnja zamutila mu je pogled. Milanović: Ne želim u rat! | Politika+
Hrvatska

VERBALNI SUKOB: Šeks: Milanovićeva mržnja zamutila mu je pogled. Milanović: Ne želim u rat!

Milanovićeva mržnja i netrpeljivost prema predsjednici Vlade i HDZ-u uopće zamutila mu je pogled na ustavnu odredbu koja, unatoč diobi vlasti, ne isključuje mogućnost određenih oblika suradnje, poručio je Šeks Milanoviću.

FOTO: Zoran Milanović
FOTO: Arhiva
Piše: Politikaplus

Potpredsjednik Sabora i HDZ-a Vladimir Šeks na konferenciji za novinare ustvrdio je da predsjednik SDP-a Zoran Milanović ne pozna Ustav, zbog njegove izjave kako je nedopustivo da se Vlada miješa u istrage Državnoga odvjetništva, javlja HRT.

- Milanovićeva mržnja i netrpeljivost prema predsjednici Vlade i HDZ-u uopće zamutila mu je pogled na ustavnu odredbu koja, unatoč diobi vlasti, ne isključuje mogućnost određenih oblika suradnje, poručio je Šeks Milanoviću.

Zoran Milanović danas nije uzvratio na izjave iz redova HDZ-a, piše 24sata.

- U taj rat uvredama i prepucavanjima neću se dati uvući. Očito postoji tendencija da se sve pretvori u cipelarenje i vrijeđanje. Na to se ponekad lako navući, ali tu lekciju smo naučili. Uzalud pokušavaju - rekao je Milanović i dodao da stoji iza svega što je jučer rekao na temu sastanka Kosor-Bajić u vezi Ine i potpisivanja pristupnog sporazuma.

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

dorh, vladimir šeks, zoran milanović, jadranka kosor, ina, mol