A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: getimagesize(http://www.politikaplus.com//upload/images/arhiva/policija-103.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found

Filename: controllers/home.php

Line Number: 131

Policija dojurila do jezera Sveti Rok i ogradila područje! | Politika+
Crna kronika

NOVI TRAG?: Policija dojurila do jezera Sveti Rok i ogradila područje!

Nešto prije 14 sati policija se s oko 15 vozila hitno uputila prema jezeru Sveti Rok kod Gračaca te je ubrzo ograđeno cijelo područje.

FOTO: Arhiva
Piše: Politikaplus

Britanska tvrtka Delma MSS poručila je kako svojom tehnologijom za praćenje može pronaći nestalu Antoniju Bilić te je policiji ponudila besplatnu uslugu. O slučaju su navodno doznali iz medija.

 

- Danas je nastavljena pretraga područja riječnoga korita rijeke Krke, od hidrocentrale Miljacka prema Roškome slapu. Nastavlja se i pretraga akumulacijskoga jezera Štikada kod Gračaca, gdje će se, osim jezera, pretraživati i područje oko toga jezera. Pretraživat će se i područje dionice ceste od Prezida do Gračaca, kao i jezero Sveti Rok – izvjestila je PU šibensko-kninska.

 

Dodaje se da uz pripadnike slovenske vojske i specijalce, kai i pripadnike Oružanih snaga Republike Hrvatske, u potrazi sudjeluje više od 160 osoba – pripadnici interventne, specijalne i kriminalističke policije iz šibensko-kninske i drugih policijskih uprava te pripadnici Gorske službe spašavanja s psima.

 

Nešto prije 14 sati policija se s oko 15 vozila hitno uputila prema jezeru Sveti Rok kod Gračaca te je ubrzo ograđeno cijelo područje.

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

mup, antonia bilić, potraga