A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: getimagesize(http://www.politikaplus.com//upload/images/arhiva/dragan%20paravanja.jpeg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found

Filename: controllers/home.php

Line Number: 131

Hrvatski istražitelji: Dragan Paravinja odbija poligraf. Ne želi ni odvjetnika | Politika+
Crna kronika

PITANJE JE ZAŠTO?: Hrvatski istražitelji: Dragan Paravinja odbija poligraf. Ne želi ni odvjetnika

Hrvatski istražitelji još jednom su ispitali Paravinju u sarajevskom zatvoru.

FOTO: Dragan Paravinja
FOTO: Arhiva
Piše: PolitikaPlus

Tužiteljstvo BiH, na temelju zahtjeva dostavljenog od pravosudnih tijela Hrvatske, uputilo je Sudu BiH prijedlog za određivanje ekstradicijskog pritvora za Dragana Paravinju.

Tužiteljstvo BiH je primilo molbu za izručenje koju je uputilo Ministarstvo pravosuđa Hrvatske. Zamjenik glavnog ravnatelja hrvatske policije Milijan Brkić koji je danas u Istočnom Sarajevu ispitao Dragana Paravinju rekao je za Dnevnik.hr da je osuđeni silovatelj i čovjek koji je priznao ubojstvo Antonije Bilić bio komunikativan.

Paravinja nije želio odvjetnika i odbio je poligrafsko testiranje. Naši istražitelji će ga tražiti da ide na poligraf, ali ga ne mogu prisliti na to.

 

U međuvremenu, u Hrvatskoj  ni nakon pet dana potrage nema rezultata.

 

"Današnjom pretragom riječnog korita Krke od hidrocentrale Miljacka prema Roškom Slapu, akumulacijskog jezera Štikada kod Gračaca i jezera Sveti Rok, kao i područja dionice ceste od Prezida do Gračaca, nije pronađeno tijelo nestale maloljetnice Antonie Bilić. Pretraga je prekinuta u 16.30 sati", priopćila je policija, dodavši da će o nastavku pretrage, kao i o novim saznanjima obavijestiti javnost.

 

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

antonija bilić, dragan paravinja