A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: getimagesize(http://www.politikaplus.com//upload/images/arhiva/brljan-100.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found

Filename: controllers/home.php

Line Number: 131

Paravinja se zaustavljao kod svakog jezera od Drniša do Ogulina | Politika+
Crna kronika

POTRAGA: Paravinja se zaustavljao kod svakog jezera od Drniša do Ogulina

"Nije isključeno da je Paravinja navodio na krivi trag."

FOTO: Jezero Brljan
Piše: PolitikaPlus/VLM

Šesti dan potrage za nestalom djevojkom Antonijom Bilić dovodi tragatelje na područja koja do sada nisu bila pretraživana. Pretraga se danas proširuje i na nove lokacije u Zadarskoj i Splitsko-dalmatinskoj županiji, opet na putanji kamiona kojega je u vrijeme nestanka vozio osumnjičeni Dragan Paravinja.

- Nije isključeno da je Paravinja navodio na krivi trag. Moguće je da ne želi otkriti pravo mjesto jer bi istražitelji ondje mogli pronaći još nešto što ne želi da se zna - rekao je za 24sata odvjetnik Živko Bojić koji je po službenoj dužnosti dodijeljen Paravinji tijekom ispitivanja. A prema neslužbenim informacijama tahograf iz kamiona koji je Paravinja vozio pokazuje da je stajao na gotovo svim jezerima na trasi od Drniša prema Ogulinu čime je, sumnjaju istražitelji, možda pokušao zamesti tragove.

- I danas se nastavlja intezivna potraga za nestalom maloljetnom Antoniom Bilić. Danas će se vršiti pretraga jezera Brljan na Krki, područje Ervenika, Obrovca, područje uz cestu Obrovac - Gračac, te Postinje na splitskom području. U pretrazi sudjeluje preko 150 osoba. Sudjeluju pripadnici Oružanih snaga RH, specijalne, interventne, kriminalističke i temleljne policije kao i pripadnici GSS-a sa 15 potražnih pasa. S pretragom terena se počelo u 4 sata - ističu u PU šibensko-kninskoj.

Kako javljaju mediji u potrazi će sudjelovati i 100-tinjak pripadnika braniteljske udruge Zavjet.

Podsjetimo, za danas je najavljen i dolazak većeg broja pripadnika HGSS-a, te posebice speleo-ronioca koji će pretraživati podvodne špilje, tzv. džepove ispod vode, rukavce i druge teže pristupačne dijelove ispod toka rijeke Krke i tamnošnjih jezera.

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

potraga, antonija bilić, dragan paravinja, živko bojić