A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: getimagesize(http://www.politikaplus.com//upload/images/arhiva/brljan-100.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found

Filename: controllers/home.php

Line Number: 131

Ispumpavanje jezera Brljan u tijeku, razina voda pala za 20 centimetara | Politika+
Crna kronika

NASTAVAK POTRAGE: Ispumpavanje jezera Brljan u tijeku, razina voda pala za 20 centimetara

Nastavlja se potraga za Antonijom Bilić. U tijeku je ispumpavanje jezera Brljan . Policija ni danas neće imati izjave za medije.

Piše: PolitikaPlus

Sedmi dan potrage za Antonijom Bilić pretražuje se područje oko jezera Brljan. Jučer od 17 sati traje ispumpavanje vode, značajnijih rezutata za sada nema.  Kako doznaje Dnevnik.hr razina vode u jezercima koja se ispumpavaju spustila se samo za 20-tak centimetara.


Osim područja oko jezera Brljan, policija je objavila da će se danas pretraživati i područje uz županijsku cestu Kistanje-Medviđa-Obrovac te područje uz cestu Kistanje-Macure-Biovičino Selo-Ervenik-Mokro Polje-Radučić do križanja s cestom Knin -Kistanje.


U pretrazi sudjeluje više od 125 osoba. Među njima je više od 50 policajaca i više od 60 pripadnika Gorske službe spašavanja te 15 vatrogasaca.

Drniški vatrogasci ustupili su opremu i ljude za ispumpavanje vode iz tri manja jezera. Predviđa se da bi ispumpavanje moglo potrajati do ponedjeljka.

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

potraga, brljan, dragan paravinja, antonija bilić, jezero Brljan