A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: getimagesize(http://www.politikaplus.com//upload/images/arhiva/vejic.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found

Filename: controllers/home.php

Line Number: 131

Otpisali ga pa ga vraćaju: Hrvoje Vejić ipak na pripremama! | Politika+
Sport

HAJDUK: Otpisali ga pa ga vraćaju: Hrvoje Vejić ipak na pripremama!

Kako je došlo do novog dogovora, je li Vejić smanjio svoj godišnji ugovor koji je do sada iznosio 250.000 Eura nije bilo poznato sinoć prije treninga na Poljudu.

FOTO: Hrvoje Vejić
FOTO: Sportske novosti / Cropix
Piše: PolitikaPlus

Jučer ujutro je na druženju s novinarima Balakov jasno poručio "bilo bi dobro da imam Vejića" a sinoć je 34-godišnji stoper već bio priključen treningu prve momčadi i "ovjerenom" putovnicom za odlazak u Austriju kao 27. ime na popisu za pripreme.

 

Vejić je pred dva tjedna zajedno sa Marijanom Buljatom udaljen iz prve momčadi i preseljen u drugu ekipu zbog odbijanja potpisa novog ugovora sa fiksnom godišnjom gažom od 100.000 eura. Proteklih 15 dana trenirao je sa drugom momčadi dok je prva ekipa radila i igrala u Kupresu i Tomislavgradu.

 

Ali, ozljedom Milićevića hitno je Vejić vraćen u prvu ekipu i priključen popisu za Austriju. Kako je došlo do novog dogovora, je li Vejić smanjio svoj godišnji ugovor koji je do sada iznosio 250.000 Eura nije bilo poznato sinoć prije treninga na Poljudu.

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

ljubo miličević, krasimir balakov