A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: getimagesize(http://www.politikaplus.com//upload/images/arhiva/antonija-bilic-102.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found

Filename: controllers/home.php

Line Number: 131

Završili potragu za Antonijom, za sada nema nikakvih tragova | Politika+
Crna kronika

POTRAGA: Završili potragu za Antonijom, za sada nema nikakvih tragova

Visoki policijski izvor demantirao je za 24 sata kako su pronašli Antonijin mobitel i majicu kod Đurđevca. Doznajemo i da Paravinja nije tamo dolazio nakon nestanka djevojke.

FOTO: Antonija Bilić
FOTO: Facebook
Piše: PolitikaPlus

Pretraga terena u potrazi za nestalom Antoniom Bilić okončana je u 17 sati. Nije nađeno tijelo ni ikakvi predmeti ili tragovi koji bi mogli dovesti do pronalaska nestale Drnišanke. Nakon analize danas prikupljenih podataka i obavijesti policija će isplanirati sutrašnju pretragu terena.

 

Iz visokih policijskih izvora za 24sata su demantirali da su kod Đurđevca pronašli Antonijin mobitel i majicu. Kako smo doznali, Dragan Paravinja je s kamionom bio u Đurđevcu, ali dan prije nestanka Antonije Bilić, dakle 6. lipnja. Isti je taj kamion ponovno bio tamo 9. lipnja, ali tada ga nije dovezao Paravinja.

Kako je javio Jutarnji list, Dragan Paravinja je na utovaru bio u đurđevačkoj tvrtki Lasselsberger Knauf te je krenuo za Dalmaciju iz Đurđevca. Navode da je Paravinja dva dana nakon nestanka djevojke prilikom utovara bio nervozan. Prije nego je ponovno krenuo iz Đurđevca očistio je kamion te je otpad bacio u obližnji kontejner u kojem su navodno pronašli majicu te dijelove mobitela, no to nam je policija demantirala.

- Svaki dan se pronađe mnoštvo predmeta, koji se onda provjeravaju na način da se pokažu njenoj obitelji ili se šalju na vještačenje. Ova majica i mobitel samo su djelić onoga što se svaki dan nađe i provjerava - rekao je Ivica Kostanić, načelnik PU šibensko-kninske.

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

potraga, dragan paravinja, antonija bilić, policija