A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: getimagesize(http://www.politikaplus.com//upload/images/arhiva/krka-brljan-100.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found

Filename: controllers/home.php

Line Number: 131

Policija: Ne isključujemo mogućnost da je Paravinja prodao Antoniju | Politika+
Crna kronika

POTRAGA : Policija: Ne isključujemo mogućnost da je Paravinja prodao Antoniju

Paravinja je osoba bez emocija, devijantnog ponašanja. On skače od bešćutnog ponašanja do bijesa te kajanja i plača.

FOTO: Jezero Brljan
FOTO: Ivan Hrstić
Piše: Politika plus

- Policija ne isključuje niti jednu mogućnost, pa ni onu da je Antonia prodana u bijelo roblje - rekao je zamjenik ravnatelja policije Milijan Brkić gostujući na HTV-u.


"Riječ je o osobi bez emocija, devijantnog ponašanja.On skače od bešćutnog ponašanja do bijesa te kajanja i plača. Njegov psihoprofil nije izrađen pa ne mogu dublje analizirati. Samo se nadam kako će biti izručen Hrvatskoj pa da se izradi profi."

Brkić je naglasio da se uvijek uzima u obzir više mogućnosti, posebno kod ovako osjetljivih i kompliciranih slučajeva. Potom se osvrnuo i na samog Paravinju.

- Riječ je o osobi bez emocija, devijantnog ponašanja.On skače od bešćutnog ponašanja do bijesa te kajanja i plača. Njegov psihoprofil nije izrađen pa ne mogu dublje analizirati. Samo se nadam kako će biti izručen Hrvatskoj pa da se izradi profil - kazao je zamjenik ministra policije.


Također, dodao je, ako Paravinja bude izručen moći se policiji pokazati točnu lokaciju za koju tvrdi da je na njoj ostavio tijelo Antonije Bilić. Odbacio je optužbe da se policija nedovoljno bavi nestalim osobama.

- Odgovorno tvrdim da policija poduzima sve intenzivne mjere da pronađe sve nestale osobe u. Ako se dođe do indicija da je riječ o zločinu ili suicidu, može se reći da je gotov slučaj, no onda se kriminalističko istraživanje nastavlja dalje iza zavjese, tihim radom, dok se osoba ne pronađe - rekao je Brkić.

***

U intenzivnoj potrazi za nestalom maloljetnom Antonijom Bilić jutros se nastavlja s isušivanjem brljanskog jezera uz most, a među ostalim pretraživat će se i akumulacijsko jezero Muškovac kod Obrovca te područje oko mjesta Paravinje, izvijestila je šibensko-kninska Policijska uprava.


Danas će se pretraživati tok rijeke Krke od mosta u Kninu do jezera Brljan, zatim dionica ceste od Kaštel Žegarski preko Bogatnika do mjesta Bilišani, zatim skretanje za Paravinje i pretraga područja oko toga mjesta. Osim toga pretraživat će se i akumulacijsko jezero Muškovac kod Obrovca, navodi se u priopćenju.


U pretrazi danas sudjeluje više od 150 osoba, i to većim dijelom pripadnici interventne, specijalne i kriminalističke policije, hrvatske vojske, gorske službe spašavanja te vatrogasaca.


Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

dragan paravinja, milijan brkić, potraga, Antonija bilić, paravinja