A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: getimagesize(http://www.politikaplus.com//upload/images/arhiva/marin-cilic-novak-djokovic-100.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found

Filename: controllers/home.php

Line Number: 131

Marin Čilić i Novak Đoković u Mostaru će odigrati humanitarni meč | Politika+
Sport

TENISKI SHOW: Marin Čilić i Novak Đoković u Mostaru će odigrati humanitarni meč

"Morali smo malo proslaviti, ipak se Wimbledon ne osvaja svaki dan."

FOTO: Marin Čilić i Novak Đoković
FOTO: Reuters
Piše: PolitikaPlus/VLM

Novookrunjeni teniski kralj Novak Đoković s Marinom Čilićem igrat će humanitarni meč u Mostaru, piše Večernji list. Naime, meč se dogovara, tenisači su već upoznati s tom zamisli i traži se njihov slobodan termin za ovaj teniski spektakl kakav grad na Neretvi još nije imao priliku vidjeti.


Nakon Gorana Ivaniševića, Thomasa Mustera, Sandrine Testud, Mirjane Lučić, Marina Čilića, Zvone Bobana..., svoje tenisko umijeće hercegovačkoj publici pokazat će i svjetski broj jedan u susret
u s Marinom Čilićem, piše Večernji list u svojem mostarskom izdanju. Oni će igrati humanitarni susret u Mostaru, a o terminu i namjeni organizator će uskoro obavijestiti javnost.

- Moramo se samo dogovoriti oko termina odigravanja tog meča. Drago mi je da ćemo moći odigrati jedan takav humanitarni susret, kazao je Marin Čilić, koji je svih pet dosadašnjih susreta izgubio od Novaka Đokovića.


U Mostaru bi spektakl bio zajamčen budući da Novak Đoković slovi za jednog od najvećih šaljivdžija na Touru nakon odlaska njegova idola Gorana Ivaniševića, koji je dva puta igrao humanitarne mečeve u Hercegovini. Uz njih dvojicu, na ovom humanitarnom događaju nastupilo bi i još nekoliko tenisača iz cijele BiH. Međutim, Đoković najprije mora proslaviti wimbledonski naslov i preuzimanje prve pozicije.


- Morali smo malo proslaviti, ipak se Wimbledon ne osvaja svaki dan. Popila se koja čašica rakije, kao što to dolikuje proslavi nekog srpskog uspjeha - rekao je najveći srpski sportaš Novak Đoković koji je imao velike razloge za veselje. Nove su mu okolnosti promijenile planove, pa je umjesto puta u Švedsku, gdje predvodi srpsku reprezentaciju u obrani naslova Davisova kupa, jučer završio na velikoj proslavi ispred Doma Narodne skupštine.


- Ovo je veliki uspjeh koji vas tjera na povratak u djetinjstvo, podsjeća na sve ono što ste prošli da biste došli do ovoga.

Napravili smo velik put, tenis je danas jedan od najpopularnijih sportova u Srbiji. Ne želim na tome stati, rođen sam da budem teniski prvak, želim još puno Wimbledona i trofeja - rekao je Đoković.