A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: getimagesize(http://www.politikaplus.com//upload/images/arhiva/serija%20sprovodi%20i%20provodi.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found

Filename: controllers/home.php

Line Number: 131

Pala prva klapa domaćeg sitcoma “Provodi i sprovodi” | Politika+
Scena

PAZI, SNIMA SE: Pala prva klapa domaćeg sitcoma “Provodi i sprovodi”

Ksenija Marinković i Dražen Kühn tumače glavne uloge u novoj seriji “Provodi i sprovodi”, koju ćemo već u rujnu gledati na HRT-u.

FOTO: Pixell
Piše: Politika Plus/VLM

Riječ je o novoj zagrebačkoj zafrkanciji koja se događa u jednom šoping-centru, s gomilom “puknutih” likova među kojima sam i ja – rekla je Marija Škaričić koja je, uz Jana Kerekeša, Slobodana Milivojevića, Gorana Grgića i Gorana Navojca, također u glumačkoj podjeli.


Dva mjeseca snimanja

Jučer je u zagrebačkom Jadran filmu pala prva klapa. Dvadeset polusatnih epizoda snimat će se dva mjeseca, a boravak u Zagrebu tijekom vrućih ljetnih mjeseci glumcima ne pada teško. Goran Grgić, koji glumi vlasnika šoping-centra, slobodne će dane iskoristiti da posjeti obitelj koja ljetuje na Pagu i da ujedno nadgleda svoj, jubilarni peti “Novaljski trijatar”. Bude li stanki, kaže Marija Škaričić, iskoristit će ih da ode k svojima u Split.

Scenarij potpisuju Goran Kulenović i Branko Ružić, a režiju Vinko Brešan i Goran Kulenović. Iz pera autora “Bitangi i princeza” ili sjajnog “Maršala” s pravom se očekuje puno.

A ako je suditi prema sadržaju, puno će i dati: Dražen Kühn vlasnik je pogrebnog poduzeća u propadanju, a istodobno doživljava i privatni krah. Razvodi se od supruge, pjevačice koju glumi Ksenija Marinković.

– Kao vlasnik šoping-centra organiziram nagradnu igru u kojoj kao glavnu nagradu nudim - lokal – otkriva Goran Grgić.

Niz makinacija

Iako se vlasnik šoping-centra jako trudi lokal “namjestiti” Kseniji Marinković, spletom okolnosti dobije ga Dražen Kühn i odjednom se, u mondeni šoping-centar, useli pogrebno poduzeće. Grgić ga pokušava izbaciti, Kühn ne želi biti izbačen, a Ksenija Marinković nađe način da u istom centru otvori agenciju za vjenčanja. Niz je to makinacija prikazanih kroz komične situacije – kaže Grgić.

I kako to obično biva, oni koji dogovore sastanak u agenciji za vjenčanje – završe u pogrebnom poduzeću, i obrnuto.

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

provodi i sprovodi, ksenija marinković, GOran grgić, NOVA SERIJA