A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: getimagesize(http://www.politikaplus.com//upload/images/arhiva/barbara%20medved.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found

Filename: controllers/home.php

Line Number: 131

Seksi saborska tajnica: Moja je jedina ludost silikon u usnicama | Politika+
Scena

BARBARA MEDVED: Seksi saborska tajnica: Moja je jedina ludost silikon u usnicama

Ne bih rekla da sam na svom radnom mjestu naišla na predrasude. O manekenskom poslu sanja većina žena bar jednom u životu, kaže Barbara.

FOTO: Arhiva
Piše: VLM

Atraktivna Bjelovarka Barbara Medved kao djevojčica sanjala je da će kad odraste postati glumica, drugi je dan već htjela biti liječnica, treći dan Tajči, a četvrti voditeljica Dnevnika. Karijeru glumice ili pjevačice nije ostvarila, ali zato joj se ostvario san da postane televizijska voditeljica.

Naime, Barbaru ćemo od ponedjeljka, 11. srpnja, u 19.15 na HTV-u 2 gledati u voditeljskoj ulozi u novom serijalu "Kod kuće je najljepše", specijalnom projektu Ministarstva turizma, Hrvatske turističke zajednice i Hrvatske radiotelevizije.


– Riječ je o kratkim emisijama s puno sadržaja. Prikazujemo na nov način najljepše od najljepšeg u Hrvatskoj. Svaka destinacija ima svog ambasadora, poznatu osobu iz javnog života koju intervjuiram. U 50 emisija obići ćemo sve od Iloka preko Zagreba do Dubrovnika. Jedna emisija – jedna destinacija - otkriva Barbara, za koju će mnogi reći da je još jedno lijepo lice na TV-u. No, voditeljski posao za diplomiranu je ekonomisticu tek jedan od profesionalnih izazova u životu. Naime, Barbara već četiri godine obavlja funkciju v.d. tajnice Odbora za turizam u Hrvatskom saboru, a prije toga bila je zaposlena u Odboru za financije. Ujedno je i tajnica parlamentarne skupine prijateljstva Hrvatska – Velika Britanija.

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

tajnica, barbara medved