A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: getimagesize(http://www.politikaplus.com//upload/images/arhiva/sheen%20charlie.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found

Filename: controllers/home.php

Line Number: 131

Charlie Sheen napokon dobio posao, glumi u seriji 'Anger Management' | Politika+
Scena

JOŠ MU VJERUJU: Charlie Sheen napokon dobio posao, glumi u seriji 'Anger Management'

Čini se kako Charlie odsada može mirno spavati jer u svijetu showbiza postoji netko tko još uvijek vjeruje da može biti dobar glumac.

FOTO: Charlie Sheen
FOTO: Arhiva
Piše: PolitikaPlus

Nakon što je prekinuo suradnju s producentima serije "Dva i po muškarca" te nakon što su oni čak i ubili njegov lik u seriji kako ne bi ostalo prostora u scenariju da se on vrati, Charlie je bjesomučno pokušavao dobiti bilo kakav glumački angažman.

 

Jedino što je postigao je da odradi stand-up turneju na kojoj se izrugivao sa svojim bivšim suprugama, šefovima te svima koji su mu 'pali na pamet osim samom sebi.

Međutim, čini se kako Charlie odsada može mirno spavati jer u svijetu showbiza postoji netko tko još vjeruje da može biti dobar glumac. Tako je producent Joe Roth odlučio Charlieju dati još jednu priliku te ga je angažirao da glumi u njegovoj seriji "Anger Management" koja je nastala prema istoimenom filmu iz 2003. godine. Tada je glavnu ulogu imao Jack Nicholson.

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

dva i pol muškarca, charlie sheen