A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: getimagesize(http://www.politikaplus.com//upload/images/arhiva/OTTO%20BARIC.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found

Filename: controllers/home.php

Line Number: 131

VIDEO Svi oduševljeni Maksimirom: 'Stadion izgleda ljepše nego ikada' | Politika+
Sport

NIJE VIŠE TAKO KATASTROFALAN...: VIDEO Svi oduševljeni Maksimirom: 'Stadion izgleda ljepše nego ikada'

Prije utakmice Lige prvaka obavljaju se radovi na Maksimiru.

FOTO: Dinamo
Piše: PolitikaPlus

Prije utakmice pretkola Lige prvaka s Neftčijem obavljaju se radovi na Maksimiru. Stadion je posjetio i bivši trener Dinama Otto Barić koji je bio oduševljen viđenim.

"Bio sam junior Dinama i 45. sam s nešto više od 10 godina počeo gledati utakmice Dinama. Naravno, stadion se kroz vrijeme mijenjao, a ja sam na razne načine pratio Dinamo: kao navijač uvijek, a i kao trener", rekao je Otto Barić za internetsku stranicu Dinama.

Barić je bio trener Dinama krajem 60-tih godina da bi 1997. s Dinamom osvojio dvostruku krunu. Osim tih trofeja, Barić ima sjajnu međunarodnu karijeru iz koje vrijedi izdvojiti 8 naslova prvaka Austrije sa četiri različita kluba te vođenje Hrvatske na Europskom prvenstvu u Portugalu 2004. godine.

"Kada se sjetim stadiona u prošlosti mogu reći kako stadion danas izgleda ljepše nego ikada; Dinamo je jednostavno učinio sve i nema više što napraviti", zaključio je Barić.

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

otto barić, maksimir, dinamo