A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: getimagesize(http://www.politikaplus.com//upload/images/arhiva/mišo%20kovač.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found

Filename: controllers/home.php

Line Number: 131

Ivana Kovač: Tata jedva čeka izlazak iz bolnice, kući će za dva dana! | Politika+
Scena

OPORAVAK LEGENDE: Ivana Kovač: Tata jedva čeka izlazak iz bolnice, kući će za dva dana!

'Nakon bolnice slijedi rehabilitacija u toplicama negdje na moru. Postao je jako discipliniran.'

FOTO: Oporavak Mate Miše Kovača nakon srčanog udara ide po planu
FOTO: Arhiva
Piše: VLM

- Tata se odlično oporavlja. Iskreno, puna mu je kapa bolnice, jedva čeka doći kući, a to će se najvjerovatnije dogoditi za dva, tri dana, otkriva Ivana Kovač. Nakon što je prije nepunih mjesec dana Mišo Kovač doživio teški srčani udar zbog čega mu je hitno ugrađena trostruka premosnica obitelj 70-godišnjeg pjevača usredotočena je samo na njegov oporavak.

 

'Nakon bolnice slijedi rehabilitacija u toplicama negdje na moru. Postao je jako discipliniran.'

- Nakon bolnice slijedi rehabilitacija u toplicama negdje na moru. Postao je jako discipliniran kad je prehrana u pitanju. Jede sve na lešo, ne pije nikakav alkohol, jedino o čemu je još uvijek ovisan je njegov omiljeni capuccino i Coca-Cola. Toga se još uvijek nije odlučio odreći, kroz smijeh će Ivana koja se tati posljednjih tjedana uz njegovu suprugu Lidiju bila najveća podrška. A Mišo od prvog dana u bolnici nije dozvolio da ga bolest savlada.

- Ljudi ga prepoznaju pa ga pogledaju u čudu, ali Mišo kao Mišo ponaša se posve normalno. Sa svakim se zaustavi, popriča. Napravio je super atmosferu u bolnici i drugim pacijentima omogućio divno druženje. Uskoro će on ponovo i zapjevati, rekla je nedavno Ivana. Pjevačka legenda srčane tegobe počeo je osjećati prije tri mjeseca.

Oko Uskrsa je doživio srčani udar i završio na operacijskom stolu kad su mu liječnici ugradnjom dvaju stentova spasili život. No, druga operacija je bila neminovna pa je na Odjel kardiokirurgije KBC-a Zagreb ponovno primljen prije mjesec dana. Operirao ga je doc. Vedran Čorić, koji je Mišu operirao i prije 13 godina kad je pokušao izvršiti samoubojstvo pucajući si u srce.

- Kad izađe iz bolnice svi ćemo lakše disati. I ja ću se otisnuti malo na more. Jako se veselim gažama ovog ljeta kojih će itekako biti. U pauzama ću biti kod mame u Tribunju. Jedva čekam, kaže nam Ivana.

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

ivana kovač, mate mišo kovač