A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: getimagesize(http://www.politikaplus.com//upload/images/arhiva/PARAVINJA.jpeg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found

Filename: controllers/home.php

Line Number: 131

VIDEO Dragan Paravinja: Pristajem na izručenje Hrvatskoj, ali nikoga nisam ubio | Politika+
Crna kronika

IZRUČENJE: VIDEO Dragan Paravinja: Pristajem na izručenje Hrvatskoj, ali nikoga nisam ubio

Nije mi jasno zašto u Hrvatskoj vjeruju da je ta cura ubijena iako nema tijela ni svjedoka – izjavio je pred sucem Paravinja.

Piše: VLM

Dragan Paravinja izjavio je danas na Sudu Bosne i Hercegovine kako pristaje na to da ga se izruči Hrvatskoj, međutim vjeruje da nikada neće biti optužen jer nikoga nije ni silovao ni ubio.
 

– Nije mi jasno zašto u Hrvatskoj vjeruju da je ta cura ubijena iako nema tijela ni svjedoka – izjavio je pred sucem Paravinja.


U petak je u BiH stigao i zahtjev Srbije za Paravinjino izručenje, a originalna dokumentacija  jutros je stigla na sud. Paravinja, koji je u Srbiji pravomoćno osuđen na četiri i pol godine zbog silovanja maloljetnice, protivi se izručenju i tvrdi da je proces u Sremskoj Mitrovici bio politički motiviran.

 

Nije mi jasno zašto u Hrvatskoj vjeruju da je ta cura ubijena iako nema tijela ni svjedoka – izjavio je pred sucem Paravinja. 
Danas je ponovno rekao da je izjavu o ubojstvu Antonije Bilić dao pod prisilom te kako je njega i njegovu ženu Milijanu banjolučka policija pretukla.

Nakon toga Paravinja je ponovno iznenadio prisutne u sudnici izjavivši kako je zapravo cijelo vrijeme razmišljao o tome da zatraži izručenje Sloveniji jer je tamo 2007. godine tražio politički azil, međutim uoči izjašnjavanja saznao je da Slovenija nije potpisnica Dublinske konvencije pa mu je tako taj plan propao.Na početku cijelog postupka kazao je također kako ima hrvatsko i srpsko državljanstvo, no danas je izjavio i kako ima državljanstvo BiH te kako je 2002. godine imao vozačku dozvolu, osobnu iskaznicu i putovnicu izdanu u istočnom Sarajevu.

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

antonija bilić, dragan paravinja