A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: getimagesize(http://www.politikaplus.com//upload/images/arhiva/JENNIFER%20LOPEZ.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found

Filename: controllers/home.php

Line Number: 131

Jennifer Lopez: Jednog bih dana mogla biti predsjednica SAD-a | Politika+
Scena

ŽELJA: Jennifer Lopez: Jednog bih dana mogla biti predsjednica SAD-a

Američka pjevačica u intervjuu je izjavila da ju je majka od malena učila pravim vrijednostima i napominjala joj da ništa nije nemoguće.

FOTO: Jennifer Lopez
FOTO: Arhiva
Piše: VLM

"Hitmejkerica" J. Lo u nedavnom je intervjuu pričala o svojem djetinjstvu i prvoj ljubavi te o žrtvama koje donosi slava. Istaknula je da joj je majka Guadalupe uvijek bila velika potpora te da ju je prvih godina pratila na svim angažmanima.

 

Američka pjevačica u intervjuu je izjavila da ju je majka od malena učila pravim vrijednostima i napominjala joj da ništa nije nemoguće.

– Majka je moje sestre i mene od malena navikavala na glazbene dive. Slušale bismo The Supremes i The Ronettes i majka je uživala. Uvijek joj je bilo žao što nije uspjela u glazbenom svijetu, zato je iz dana i dan i dalje činim ponosnom – kaže Jenniffer te naglašava da je od malena znala da slava ne traje vječno.

– Jako sam romantična i već sam u srednjoj školi bila u ozbiljnoj vezi, nažalost tada je moja karijera već lagano počinjala, tako da sam nešto morala žrtvovati. Bilo mi je vrlo teško. Ne mogu bez ljubavi – kaže majka blizanaca Maxa i Emme koje je dobila sa suprugom Marcom Anthonyjem, svojim trećim odabranikom.

– Sve je u životu moguće, oduvijek sam se toga držala. Ne ograničavam se i mislim da mogu sve. Zašto ne bih jednog dana bila predsjednica SAD-a, bila bih odlična i pravedna – rekla je J. Lo.

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

predsjednica, sad, jennifer lopez