A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: getimagesize(http://www.politikaplus.com//upload/images/arhiva/antonija-bilic-102.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found

Filename: controllers/home.php

Line Number: 131

Nastavlja se potraga za Antonijom Bilić | Politika+
Crna kronika

NASTAVAK POTRAGE : Nastavlja se potraga za Antonijom Bilić

Potraga za Antonijom Bilić ide dalje. Danas se preteražuje područje od Zatona Obrovačkog do tunela Prezid.

Piše: Ilijana Grgić

Nastavlja se potraga za maloljetnom Antoniom Bilić, koja je nestala prije više od mjesec dana. Danas će se pretraživati područje od Zatona Obrovačkog do tunela Prezid i od toga tunela do željezničkoga nadvožnjaka na tome dijelu ceste, priopćila je šibensko-kninska Policijska uprava.

 

U pretrazi sudjeluje više od 50 ljudi - većim dijelom policajaca Interventne, Specijalne i Kriminalističke policije kojima su se danas pridružili i pripadnici Hrvatske gorske službe spašavanja (HGSS).

 

Policija nastavlja i kriminalističko-analitičko istraživanje svih do sada pribavljenih podataka i obavijesti.

 

Inače ,tijekom sinoćnjeg gostovanja u HTV-ovoj emisiji U krupnom planu Ana Bilić, sestra Antonije Bilić rekla je da Paravinju treba ponovno ispitati, te da joj niti jedan sporazum neće vratiti sestru.

 

Na pitanje razmatra li mogućnost da tuži državu, rekla je da će se uz savjetovanje s odvjetnikom odlučiti i na takav potez.Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

potraga, Paravinja