A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: getimagesize(http://www.politikaplus.com//upload/images/arhiva/Goran%20Visnjic.jpeg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found

Filename: controllers/home.php

Line Number: 131

Goranu i Ivani Višnjić zamjenska majka rodila sina | Politika+
Scena

OSTVAREN SAN: Goranu i Ivani Višnjić zamjenska majka rodila sina

Prvo biološko dijete bračnog para Višnjić rodilo se 7. srpnja, prenosi Story, a sretni su mu roditelji dali ime Vigo Leo.

FOTO: Goran Višnjić
FOTO: Arhiva
Piše: VLM

Glumac Goran Višnjić i njegova supruga Ivana dobili su prvo biološko dijete, prenosi časopis Story. Dječaka kojem su roditelji dali ime Vigo Leo 7. srpnja, dva tjedna prije planiranog termina, na svijet je donijela zamjenska majka.

– Presretni smo! Vigo je zdrava i prelijepa beba. Iznimno smo zahvalni zamjenskoj majci i njenoj obitelji jer bi se bez njezine pomoći teško ostvario naš san da imamo drugo dijete – izjavio je Goran za Story. Naš glumac, koji je ostvario i karijeru u Hollywoodu, prošlog je tjedna došao u Zagreb sa sinom Tinom kojeg su on i supruga posvojili prije četiri godine.

U domu svog punca Antuna Vrdoljaka Goran se nije dugo zadržao jer se morao vratiti u Los Angeles zbog poslovnih obveza, ali i kako bi pomogao Ivani oko njihova drugog sina.

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

ivana višnjić, goran višnjić