A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: getimagesize(http://www.politikaplus.com//upload/images/arhiva/mirandakerr.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found

Filename: controllers/home.php

Line Number: 131

Miranda Kerr sinu dala ime po bivšem dečku koji je poginuo | Politika+
Scena

USPOMENA: Miranda Kerr sinu dala ime po bivšem dečku koji je poginuo

"Chris i ja hodali smo dvije godine. Kad je umro napisala sam mu pismo u kojem sam mu rekla da svoje prvo dijete želim nazvati po njemu. Orlando nije imao ništa protiv i bio je sretan što će mi se ostvariti dugogodišnja želja."

Piše: VLM

Manekenka Miranda Kerr sinu Flynnu dala je srednje ime Christopher u čast njenom bivšem dečku koji je poginuo u prometnoj nesreći.

Christopher Middlebrook bio je Mirandina prva ljubav, a poginuo je kao tinejdžer.

- Chris i ja hodali smo dvije godine. Kad je umro napisala sam mu pismo u kojem sam mu rekla da svoje prvo dijete želim nazvati po njemu. Orlando nije imao ništa protiv i bio je sretan što će mi se ostvariti dugogodišnja želja – ispričala je manekenka.

Za svoga se sinčića sama brine i, za razliku od većine stranih zvijezda, nema dadilju. Vodi ga sa sobom na posao, a dječačić svaku noć spava u krevetu s mamom i tatom.

- Ne želim se odvajati od njega. Svaku minutu provodili smo zajedno tih tjedana prije no što sam se vratila na posao. U Flynnu sam pronašla novi smisao i snagu. Iako malo spavam, umor prođe i srce mi se topi čim mi se moj sin nasmije – priznala je.