A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: getimagesize(http://www.politikaplus.com//upload/images/arhiva/rupert-murdoch-100.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found

Filename: controllers/home.php

Line Number: 131

Rupert Murdoch i Rebekah Brooks na saslušanju u parlamentu | Politika+
Hrvatska

MEDIJSKI SKANDAL: Rupert Murdoch i Rebekah Brooks na saslušanju u parlamentu

"Saslušat će kritike i odgovoriti na njih u parlamentu."

Piše: PolitikaPlus/Hina/Reuters

Rupert Murdoch, njegov sin James i Rebekah Brooks pristali su odgovarati na pitanja britanskih parlamentarnih zastupnika o skandalu s prisluškivanjem oko 4.000 britanskih državljana, od žrtava otmice do kraljevske obitelji, koji je uzdrmao Murdochovo medijsko carstvo, priopćio je u utorak predsjednik britanskog parlamentarnog Odbora za kulturu, medije i sport.


"Saslušat će kritike i odgovoriti na njih u parlamentu. To je ono što smo željeli da učine, i vrlo sam sretan što su prihvatili poziv."

Murdoch, šef News Corpa, sin James, odgovoran za azijski i europski ogranak korporacije, i Rebekah Brooks koja vodi News International, britansku podružnicu News Corpa, pojavit će se na sjednici parlamentarnog odbora sljedeći utorak.


"Mislim da im je ovo prva pametna stvar koju su učinili", kazao je za BBC predsjednik odbora John Whittindale.


"Saslušat će kritike i odgovoriti na njih u parlamentu. To je ono što smo željeli da učine, i vrlo sam sretan što su prihvatili poziv", dodao je.

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

RUPERT MURDOCH, JAMES MURDOCH, REBEKAH BROOKS, NEWS OF THE WORLD, BSKYB, NEWS CORP