A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: getimagesize(http://www.politikaplus.com//upload/images/arhiva/neftchi.png): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found

Filename: controllers/home.php

Line Number: 131

Dečki iz Neftčija: Ma može i neriješeno | Politika+
Sport

POSLJEDNJI TRENING: Dečki iz Neftčija: Ma može i neriješeno

Ekspedicija iz Bakua predvođena Arifom Asadovom dugo nije izlazila iz svlačionice pod obnovljenim maksimirskim jugom. Odrađivali su posljednji dogovor prije utakmice s Dinamom.

Piše: VLM

Nikad tako kasno niti jedan trener nije držao press konferenciju, novinari su dugo u Domagoju čekali da Asadov pusti bijeli dim. Prošlo je već 22.10, a onda kad je napokon stao pred mikrofone - zakopčani do grla.

- Dinamo je sjajna momčad, jaki su, ali cilj je uspjeti usprkos svim nedaćama - veli trener Neftčija.

Po azerbajdžanskom je bilo jedan ujutro kad smo razgovarali.

- A eto, malo smo duže trenirali, nije bio cilj provocirati, takav nam je program, nemojte se ljutit. Ali, ako se igrači prilagođavaju, što ne bi i vi novinari - dodaje trener Asadov.

Nije dakako bio problem čekati, ali nismo dočekali niti jedan konkretan odgovor.

- Bunker? Vidjet ćete na utakmici sve. Naš najbolji igrač? Ma svi su isti, ne dijelim igrače na dobe i loše. Svi su meni jednaki. Dinamova snaga? Jako su snažni, i u obrani i u napadu - prosipao je ekskluzivne informacije trener gostiju... Odustali smo od daljnjih pitanja.

Nešto pričljiviji bio je Igor Mitreski, Makedonac u redovima Neftčija.

- Respektiramo Dinamo, nije nam bilo lako kad smo vidjeli ždrijeb. Upravo smo htjeli izbjeći klubove iz bivše Jugoslavije, Dinamo i Partizan. Nema veze, ne predajemo se, igrat ćemo napadački, otvoreno. Nama bi i nerješeno igralo - veli Mirtreski.

Kolike smatrate da su vam šanse?

- Igraju se dvije utakmice, jedna kod vas, a druga kod nas - "otkrio" je Mitreski.