A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: getimagesize(http://www.politikaplus.com//upload/images/arhiva/kosor-prica.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found

Filename: controllers/home.php

Line Number: 131

Misica premijerki uručila nagradu Miss Universe RH 2011. J. Kosor | Politika+
Scena

DRUŽENJE: Misica premijerki uručila nagradu Miss Universe RH 2011. J. Kosor

Jadranka Kosor i sama je kao gimnazijalka bila izabrana za prvu pratilju u rodnom Lipiku.

FOTO: Arhiva
Piše: VLM

Deset dana otkako je ponijela titulu Miss Universe Hrvatske, Nataliji Prici ostvarila se želja da upozna premijerku Jadranku Kosor. Bilo je to iznenađenje koje je za 22-godišnju ljepoticu priredila direkcija izbora za Miss Universe Hrvatske na čelu s Vladimirom Kraljevićem.

– Do danas ujutro nisam znala da ću upoznati premijerku! Jako sam se iznenadila kad sam čula da će doći jer znam da je jako zaposlena. Zaista lijepo od nje da je odvojila vremena za nas – ushićeno nam je priznala Natalija.

Kakvo uzbuđenje je čeka, doznala je tek kada je oko deset sati došla u hotel Westin. Sat vremena kasnije stigla je i predsjednica Vlade i dvije su dame uz kavu razgovarale pola sata. Društvo im je pravila još jedna ljepotica, Lana Obad, od koje je Natalija preuzela krunu. Uzbuđenoj, ali i opuštenoj misici nije bilo teško naći teme s Jadrankom Kosor koju smatra svojim uzorom. Premijerka joj je savjetovala kako da na najbolji mogući način promovira Hrvatsku na svjetskom izboru 12. rujna u Brazilu.

Kosor zanimala kruna

– Svaka djevojka koja dobije tu čast da postane misica treba što bolje predstaviti svoju zemlju, pa ću tako i ja. Premijerka mi je savjetovala da pozovem ljude da upoznaju Hrvatsku kao turističku zemlju, da je posjete i uvjere se u njezine ljepote, prvenstveno one Jadranskoga mora i naše obale – ispričala je studentica stomatologije.

Razgovarale su i o pripremama za finalno natjecanje, a prvu damu hrvatske politike zanimalo je i kakve će haljine Natalija ponijeti. Premijerki je pokazala i krunu te joj povjerila da je lagana i da je ne žulja. Rekla sam joj da sam jako sretna što sam ponijela tu prestižnu titulu. Poželjela mi je sreću na svjetskom izboru, a ja sam joj obećala da ću dati sve od sebe da svoju domovinu što bolje predstavljam u Brazilu – rekla je plavokosa Zagrepčanka te iskreno zaključila:

– Premijerka je jako draga. Vodile smo vrlo ugodan razgovor. Nakon pobjede na izboru za Miss Universe Hrvatske, buduća stomatologinja otkrila je da joj je Jadranka Kosor idol jer je idealan primjer uspješne poslovne žene. Upravo o takvoj karijeri sanja i lijepa misica, a taj san postao je još bliži ostvarenju otkako je kao pobjednica izbora osvojila četverogodišnju stipendiju Zagrebačke škole ekonomije i menadžmenta.

Htjela bih biti kao ona...

– Inače ne pratim politiku, ali jednoga dana željela bih biti uspješna poput Jadranke Kosor – povjerila nam je Natalija.

Iako je druženje bilo idealna prilika da se naša političarka prisjeti i vlastitih uspjeha na izborima ljepote, nije ju iskoristila. Naime, hrvatska je premijerka kao gimnazijalka bila izabrana za prvu pratilju Miss ljeta na izboru koji se održao na bazenima u Lipiku. Natalija Prica iznenadila se kad smo joj to otkrili.

– Nisam znala da je bila misica, nije nam to rekla! Ako je tako, onda super – s iskrenim smiješkom zaključila je Natalija.

Na kraju druženja svome je idolu za uspomenu uručila plaketu Miss Universe s imenom Jadranke Kosor. Prije nego što su pohrlile svaka za svojim obvezama, nove prijateljice rastale su sa željom za ponovnim susretom.