A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: getimagesize(http://www.politikaplus.com//upload/images/arhiva/proplin-100.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found

Filename: controllers/home.php

Line Number: 131

Proplin kreće u restrukturiranje: Zbrinjavanje 75 od 345 zaposlenih | Politika+
Energetika

INA GRUPA: Proplin kreće u restrukturiranje: Zbrinjavanje 75 od 345 zaposlenih

Zaposlenicima obuhvaćenima programom osigurat će se u prosjeku veće otpremnine od garantiranih.

Piše: PolitikaPlus

Uprava PROplin d.o.o.  donijela je odluku o početku pokretanja zakonom propisanog postupka s ciljem izrade Programa zbrinjavanja viška zaposlenika te kompanijem objavili su iz Ina Grupe. Program će obuhvatiti 75 od ukupno 345 zaposlenika, a, kako se navodi, izradit će se poštujući socijalni dijalog sa sindikatima, koji će se nastaviti i tijekom njegove provedbe.

Zaposlenicima obuhvaćenima programom osigurat će se u prosjeku veće otpremnine od onih utvrđenim Zakonom o radu i Kolektivnom ugovoru.

Proplin prolazi kroz veliko restrukturiranje svog poslovanja što, ističu, ovaj program čini neizbježnim korakom kako bi se očuvala stabilnost INA Grupe u djelatnostima prodaje autoplina, UNP u bocama te veleprodaja UNP-a u sve zahtjevnijem poslovnom okruženju.

- Odluku o poslovnom restrukturiranju, potaknutu promjenama u tržišnim uvjetima u posljednjih nekoliko godina te sve većom potrebom da se na odgovarajući način odgovori na izazove kako bi se osiguralo stabilno i profitabilno poslovanje, te unaprijedila njegova efikasnost, donijela je Uprava Ine u ožujku 2011. godine, ističe se u priopćenju.

Pri tome će se zaposlenicima obuhvaćenima programom osigurati u prosjeku veće otpremnine od onih utvrđenim Zakonom o radu i Kolektivnom ugovoru.

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

proplin, ina, ina grupa, ina-r-a, zakon o radu