A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: getimagesize(http://www.politikaplus.com//upload/images/arhiva/I-J/ina-101.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found

Filename: controllers/home.php

Line Number: 131

Novi list: Ina zbog kašnjenja od tri minute izgubila posao od 800 milijuna kuna! | Politika+
Tvrtke

ČUDAN PROPUST: Novi list: Ina zbog kašnjenja od tri minute izgubila posao od 800 milijuna kuna!

Ina je izgubila posao opskrbe Hrvatskih željeznica vrijedan oko 200 milijuna kuna godišnje.

Piše: PolitikaPlus/Novi list

Vlakovi HŽ-a više neće tankati dizelsko gorivo u Ini jer je ponuda za četverogodišnju suradnju predana u 12.03, a rok je bio do podne


Ina je izgubila posao opskrbe Hrvatskih željeznica vrijedan oko 200 milijuna kuna godišnje, a da se uopće nije niti potrudila natjecati. Prije tjedan dana, naime, zaključen je natječaj za četverogodišnju opskrbu HŽ-a dizelskim gorivom. Ina svoju ponudu nije predala na vrijeme i tako je samu sebe izbacila iz posla vrijednog oko 200 milijuna kuna godišnje, odnosno oko 800 milijuna kuna u četverogodišnjem razdoblju.

Iz konkurencije su tu kompaniju izbacile doslovno tri minute kašnjenja u predaji ponude. Kako doznajemo, o svemu je sačinjen i zapisnik u kojem je evidentirano kako je Ina ponudu za posao na HŽ-u predala u 12 sati i tri minute, odnosno tri minute nakon isteka krajnjeg roka za predaju natječajne dokumentacije.

Prema našim informacijama, na natječaj za sklapanje četverogodišnjeg okvirnog ugovora o opskrbi HŽ Vuče vlakova dizelskim gorivom javile su se tri kompanije, no dobavljač još nije odabran.

 

Opširnije u tiskanom izdanju Novog lista u petak, 15. srpnja 2011.

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

HRVATSKE ŽELJEZNICE, INA,