A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: getimagesize(http://www.politikaplus.com//upload/images/arhiva/guetta%20david.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found

Filename: controllers/home.php

Line Number: 131

Uoči nastupa u Splitu prikazan spot Davida Guette | Politika+
Scena

NASTUP NA ŽNJANU: Uoči nastupa u Splitu prikazan spot Davida Guette

Organizatori očekuju da će 30. srpnja uz ritmove i remikseve Davida Guette na Žnjanu plesati oko 40.000 gostiju iz cijelog svijeta.

FOTO: David Guetta
Piše: PolitikaPlus/Hina

Dvanaest dana prije nastupa DJ-a Davida Guette na splitskoj plaži Žnjanu gdje se očekuje oko 40.000 gostiju iz cijelog svijeta danas je premijerno prikazan njegov glazbeni spot za pjesmu Little Bad Girl.

 

Organizatori očekuju da će 30. srpnja uz ritmove i remikseve Davida Guette na Žnjanu plesati oko 40.000 gostiju iz cijelog svijeta.

Na drugom najavnom singlu gostuju Taio Cruz i Ludacris, a pjesma će se nalaziti na Guettinom albumu Nothing but the Beat koji izlazi u kolovozu neposredno nakon njegova koncerta na Žnjanu.

Organizatori očekuju da će 30. srpnja uz ritmove i remikseve Davida Guette na Žnjanu plesati oko 40.000 gostiju iz cijelog svijeta. Svoj je dolazak, navode, na najveću ljetnu koncertnu atrakciju na jadranskoj obali potvrdilo na službenim facebook stranicama 10.000 ljudi.

Guetta se nekoliko puta u medijima osvrnuo na koncert u Splitu. "Nastupam širom svijeta, ali osjećam da se u Splitu sprema nešto veliko i čarobno. Prolaze me trnci kad pomislim na to – svirku pred oko 40.000 ljudi, na obali Jadranskog mora. Vjerujte mi, prema onome što planiramo bit će doista spektakularno", kazao je.

U pretprodaji je dosad prodano više od 70 posto ulaznica, dok su rasprodane sve VIP ulaznice.

Uoči nastupa promet u Splitu će prema plaži Žnjan biti posebno reguliran, a posjetiteljima će biti omogućen besplatni prijevoz do mjesta priredbe iz smjera grada te s posebnih parkirališta.

Pristup plaži na 30 punktova nadzirat će 3000 zaštitara, dok će posebne patrole na moru nadzirati pristup i kretanje brodica.

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

žnjan, david guetta, split