A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: getimagesize(http://www.politikaplus.com//upload/images/arhiva/nives-celzijus.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found

Filename: controllers/home.php

Line Number: 131

Nives Celzijus: Da, napisala sam knjigu i tuširam se sa šminkom! | Politika+
Scena

BEZ MUŠKOG PERA: Nives Celzijus: Da, napisala sam knjigu i tuširam se sa šminkom!

Starleta nezadovoljna književnom kritikom tvrdi da je knjigu "U krevetu s Cristianom" napisala sama u tri godine.

Piše: VLM

Nives Zeljković reagirala je pisanim putem na književnu kritiku objavljenu prošlog utorka s naslovom "Najnoviju knjigu Nives Celzijus pisao je muškarac" koju potpisuje Večernjakova urednica kulture Bojana Radović, ustvrdivši da su iznesene informacije i stavovi u tekstu nanijeli njezinoj obitelji nepopravljivu štetu.– Nije istina da je knjigu Nives Celzijus "U krevetu s Cristianom" pisao muškarac. Ova knjiga rezultat je mog trogodišnjeg rada i sramotno je da mi netko to osporava, a pretpostavljam da autorica teksta ne sumnja u moj spolni identitet – piše Zeljković dodajući da argumente drži banalnima.

– Smatram da ženama 21. stoljeća, lijepim i njegovanim, koje možda i previše drže do fizičkog izgleda (a upravo o takvima govorim u knjizi) nije nepoznanica tuširanje sa šminkom, štoviše, zbog brzine života, tuširanje sa šminkom postalo je naša svakodnevica. I na dan promocije svoje knjige tuširala sam se s onom savršenom i kompletnom šminkom koja je krasila moje lice i – zamislite čuda – nisam izgledala kao panda, u što ste se vjerojatno i uvjerili na fotografijama – napisala je. Supruga Dine Drpića napominje i da su njeni likovi opisani kao "raspojasane barbike" samo zato što su takvi i u stvarnosti.

– Opisi u mojoj knjizi moji su doživljaji stvarnih likova, uostalom, neki su od njih i prostitutke koje su život posvetile preobrazbi u ženu savršena izgleda i prilagodljiva karaktera koja je u stanju zainteresirati gotovo svakog muškarca i ponuditi mu ono o čemu mašta, znači raspojasanost i puno perverznog seksa.

Nives se na kraju još jednom referirala na kritiku o muškom stilu pisanja.

– Zanimljivo, Željko Špoljar moj je stil okarakterizirao kao muškomrzački. Ako bismo spojili ova dva kontradiktorna razmišljanja, doći ćemo do zaključka da je moju knjigu zapravo pisao hermafrodit ili možda neki mizantropski raspoložen mali zeleni – zaključila je.

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

nives celzijus, nives zeljković, knjiga, željko špoljar, dino drpić