A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: getimagesize(http://www.politikaplus.com//upload/images/arhiva/Fotografija_1.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found

Filename: controllers/home.php

Line Number: 131

Glavna uloga u spotu: Dragan Lukić Luky traži djevojku čudnih očiju | Politika+
Scena

SNIMANJE SPOTA: Glavna uloga u spotu: Dragan Lukić Luky traži djevojku čudnih očiju

Danas je održan casting za glavnu žensku ulogu u novom videospotu splitskog kantautora Lukya - 'Djevojka čudnih očiju'.

FOTO: Gotovo tridesetak djevojaka došlo je na casting
Piše: PolitikaPlus

Danas je održan casting za glavnu žensku ulogu u novom videospotu splitskog kantautora Lukya - 'Djevojka čudnih očiju' u press salonu splitske SPALADIUM arene.

 

Organzator castinga je producentska kuća PILOT studio, splitsko redateljski dvojac Vojan Koceić - Siniša Jakelić koji su ujedno i odgovorni za produkciju novog videospota 'Djevojka čudnih očiju'.

 

Danas je održan casting za glavnu žensku ulogu u novom videospotu splitskog kantautora Lukya - 'Djevojka čudnih očiju'.

Gotovo tridesetak djevojaka došlo je na casting u SPALADIUM arenu za glavnu žensku ulogu u videospotu splitskog kantautora Lukya. Riječ je o trećem singlu koji je ujedno i najava izlaska novog albuma 'Hvala: )'.

Nakon vrlo uspješnog singla 'Hvala: )' koji je osvojio glazbene top-ljestvice diljem Lijepe naše te njegovog prethodnika pilot-singla 'Škorcan' - treći singl 'Djevojka čudnih očiju' najavit će izlazak novog Lukyevog albuma 'Hvala: )', koji će objaviti nakladnička kuća AQUARIUS RECORDS u jesen 2011. godine.

HVALA: ) je treći Lukyev kantautorski album, a Luky se i na ovom albumu pojavljuje u višestrukoj ulozi kompozitora, tekstopisca i producenta, te je ujedno i završni dio trilogije o Arariti. Tematski i glazbenim izričajem sa čak sedam brzih i četiri laganije pjesme otvara potpuno novu stranicu u Lukyevoj karijeri.

 

Napomena: album se zove, kao što smo i najavili HVALA: ) Naziv HVALA se po zamisli autora piše sa dvije točke, razmakom i zagradom. Spot će producirati splitska producentska kuća PILOTstudio (www.pilotstudio.tv) U podršci Lukyevim aktivnostima uz AQUARIUS RECORDS kao nakladnika odnedavno sudjeluje ICTINUS GRUPA.

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

dragan lukić luky, pjesma, spot