A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: getimagesize(http://www.politikaplus.com//upload/images/arhiva/amy-wineho.jpeg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found

Filename: controllers/home.php

Line Number: 131

Uzrok smrti Amy Winehouse još nije utvrđen | Politika+
Scena

OBDUKCIJA: Uzrok smrti Amy Winehouse još nije utvrđen

Nema sumnjivih tragova na mjestu smrti

Piše: PolitikaPlus/Hina/Reuters/Daily Telegraph

Obdukcijom tijela britanske pjevačice Amy Winehouse, koja je umrla u subotu, nije se uspjelo utvrditi kako je umrla te će provesti dodatna toksikološka ispitivanja čiji se rezultati očekuju za dva do četiri tjedna, objavila je policija u ponedjeljak.


Glasnogovornik: Nitko nije razgovarao o postumnom objavljivanju novog albuma.

Autopsija je provedena nakon što je otvorena istraga o smrti 27-godišnje pjevačice. Nastavak istrage je odgođen do 26. listopada. Nadležni mrtvozornici, koji su službeno otvorili istragu, izjavili su da su izvršena histološka i toksikološka ispitivanja uzroka smrti kao i da je policija u istrazi utvrdila da nema sumnjivih tragova na mjestu smrti.


Ranije su roditelji Amy Winehouse posjetili rastuće "svetište" posvećeno preminuloj pjevačici pred njezinom kućom u Londonu gdje je nađena mrtva. Njezin otac Mitch je, okružen televizijskim ekipama i ljudima koji su izražavali sućut, pročitao desetke poruka sućuti i prošao pored nizova plišanih medvjedića, cvijeća i pokoje boce votke koje su ostavili obožavatelji mlade pjevačice.


"Hvala vam što ste došli. To mnogo znači meni i mojoj obitelji", rekao je obožavateljima.


Prodaja njezinih albuma porasla je 37 puta od petka do subote, objavila je Official Charts Company koja očekuje da će se taj trend nastaviti i idućih dana. Istovremeno su počela i nagađanja o mogućoj posthumnoj objavi njezinog trećeg albuma. List The Daily Telegraph u ponedjeljak je izvijestio da bi materijal koji je Amy snimila prije smrti mogao biti objavljen kao posthumni album, pozivajući se na izvore koji su rekli da je Winehouse snimila "mnogo materijala" i da će njezini roditelji donijeti konačnu odluku o objavi albuma.


Glasnogovornik pjevačice Reutersu je rekao da nema potvrde objave trećeg albuma. "Znam da materijal postoji, no nitko o tome nije razgovarao", rekao je.

Amy Winehouse, koja je imala problema s alkoholom i drogom, pronađena je mrtva u subotu poslijepodne u svojem stanu u Londonu. Imala je 27 godina.  

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

AMY WINEHOUSE, mitch winehouse